Antena Căutare

Preselecții iUmor 2021. Cum te poți înscrie și care sunt condițiile de participare

Un nou sezon de iUmor va începe în curând, dar până atunci, cei care cred că pot să-i facă să râdă pe cei trei jurați încât să obțină 3 like-uri trebuie să se înscrie la preselecțiile sezonului 10. Iată ce trebuie să faci pentru a face parte din povestea iUmor 2021.

Cheloo, Delia și Mihai Bendeac, pe scena iUmor Galerie
Cheloo, Delia și Bendeac, într-una dintre edițiile sezonului 9 iUmor | A1.ro

Un nou sezon iUmor își caută viitorii concurenți. Dacă poți face lumea să râdă prin ce spui sau ce faci, atunci locul tău e pe scenă. Pe scena iUmor!

Înscrierile pentru iUmor se realizează online, pe casting.a1.ro, iar apoi depinde de tine și de amuzamentul tău de cât de departe vei ajunge în competiție.

Condiții de participare la preselecțiile iUmor 2021

Show-ul iUmor se adresează persoanelor carismatice, amuzante, talentate de peste 14 ani. Astfel, pentru a participa, concurenții trebuie să fi împlinit vârsta de 14 ani până la data primei înregistrări a emisiunii. Persoanele sub 18 ani trebuie să se prezinte însoțite de către reprezentanții legali la preselecții.

Citește și: Cine este Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor 2020. Povestea din spatele amuzamentului „Omului cu Tourette”

La preselecții pot participa concurenții singuri sau în grupuri, indiferent de numărul de membri, care vor putea susține următoarele categorii de probe:

Proba muzicală, proba de dans, proba de actorie, alt gen de prestație artistică sau de creație (număr de circ, mima, creație grafică, plastică etc.)

Cum te poți înscrie la preselecțiile iUmor 2021

Dacă ai umor și crezi că poți să-i pe distrezi pe jurați și pe telespectatori cu talentul tău, atunci înscrie-te cu încredere în competiția care a schimbat viețile comedianților. Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie este să intri pe casting.a1.ro și să urmezi pașii de acolo.

Citește și: Cele mai tari glume făcute de Andrei Ungureanu la iUmor 2020. Ești pregătit să râzi?

Va trebui să selectezi rubrica de înscriere pentru iUmor și să-ți creezi un profil cu date personale care vor fi prelucrate de Antena TV Group S.A. Aceste date cuprind numele, anul nașterii, e-mailul și talentul. De asemenea în cadrul profilului trebuie să încarci o fotografie cât mai reprezentativă cu tine și să faci o trimitere către pagina ta de Facebook.

Ulterior vei avea de răspuns la câteva întrebări despre tine și despre talentul tău. Va trebui să te caracterizei în câteva cuvinte și să spui care este cel mai mare vis al tău.

În ultima fază a înscrierii de pe casting.a1.ro va trebui să încarci un videoclip cu tine, în care să-ți evidențiezi talentul.

Cine a câștigat sezonul 9 iUmor și care este valoarea premiului

Premiul iUmor în valoare de 20.000 de euro a fost câștigat în 2020 de Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette).

„Mă simt copleșit, dar încerc să fac față. Încerc să procesez așa cum trebuie toată treaba, tot ce s-a întâmplat. Faptul că am primit susținerea de la voi... dacă vedeți că am ochii puțin mai bulbucați, e din cauză că aseară am bocit de mi-au sărit ochii. Dar am și dormit foarte puțin pentru că n-am putut să dorm.

Premiul iUmor, pentru mine înseamnă enorm. A fost și încă este o rampă de lansare și m-a ajutat enorm să ajung unde am dorit și încă doresc să fac stand-up. Vă mulțumesc și pentru mesajele și comentariile pe care le-ați trimis. O să îmi iau timp și o să vă răspund la toți pentru că meritați și meritați toată atenția. Doar datorită vouă mă aflu aici.”, a spus Andrei Ungureanu, după ce publicul a votat ca el să câștige iUmor 2020.

Citește și: Cele mai tari glume facute de Teo, Vio si Costel la iUmor 2020. Esti pregatit sa razi?

iUmor este competiția care a adus la lumină foarte mulți comedianți. Așa cum a spus juratul Mihai Bendeac, iUmor a schimbat d emulte ori viețile concurenților, așa că jurații se așteaptă ca momentele aduse pe scenă să fie bine pregătite.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

„Dacă mama nu mi-ar fi dat..." Ce a mărturisit Mihai Bendeac despre cea mai importantă femeie din viața lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x