Antena Căutare

Dan Badea, dezvăluiri din culisele emisiunii iUmor. „Eu când am venit aici a trebuie să...”

Ce se întâmplă în culisele IUmor, dar nu se difuzează niciodată la televizor! Dan Badea spune lucrurilor pe bune!

Învitat în emisiunea „Răi da Buni”, prezentată de Mihail Morar”, Dan Badea a vorbit despre ce trebuie să faci pentru a ridica publicul în picioare, ce se petrece în spatele camerelor de la IUmor, dar și ce a fost nevoit să facă pentru a prezenta această emisiune.

Dan Badea a vorbit despre turneul lui de stand-up și a ținut să precizeze faptul că Mihail Bendeac l-a ambiționat să se gândească la tot felul de lucruri inedite pentru show-ul său. Mai mult, Dan a glumit spunând că Bendeac nu vine la spectacolele lui pentru că nu vrea să vadă atât de mult succes.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul vorbește despre relația specială pe care o are cu Șerban Copoț, spunând că este cea mai mare surpriză pe care a avut-o la IUmor. „Șerban îmi este ca un frate și mi-a fost alături de la prima probă”.

Dan Badea a dezvăluit că pentru a deveni coleg cu Șerban Copoț a trebuit să dea niște probe pentru a vedea dacă există chimie între ei doi. „A existat o chimie care s-a pătrat de la prima filmare și până acum!”.

Vezi materialul video pentru a afla mai multe detalii despre prezentatorul iUmor care a devenit tătic şi se pregăteşte pentru primele sărbători în trei.

Citește și:

NIMENI nu poate să râdă așa! A scăpat un pescăruș în platoul „iUmor”, la numărul lui Vasile Tăiș, „fiul cutremurului”! Mihai Bendeac s-a tăvălit pe jos!

L-au trimis „câteva beri” la „iUmor” și l-a făcut pe Mihai Bendeac să piardă la propria provocare! Bogdan Călin a stârnit hohote de râs, dar i-a supărat pe Delia și Cheloo. „E îngrozitor!”

Bogdan Călin a fost favoritul publicului în ultima ediție de audiții iUmor... Maia Morgenstern, pe scena „iUmor”: „Am fost extrem de emoționată când am ajuns în fața juraților”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x