Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021. Burebista și vitejii săi i-au luat la roast pe jurații iUmor. "Suntem într-o seară de povață"

De Ziua României, jurații iUmor, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, au fost luați la roast de marele Burebista.

burebista la razi cu roast Galerie
De Ziua României, jurații iUmor, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, au fost luați la roast de marele Burebista. | Antena 1

După ce preț de câteva momente jurații nu se hotărau să ghicească cine va intra în scenă, Șerban Copoț și Dan Badea i-au făcut pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo să se decidă și au spus că vine Burebista, după pielea de oaie pe care au primit-o.

Burebista, părintele geto-dacilor, a intrat în scenă urmat de doi oameni de-ai săi. După ce le-a făcut urări românilor de ziua lor, Burebista a spus că am ajuns să fim foarte numeroși ca neam.

“Unii se mută în străinătate și înjură România. Alții o înjură de-aici. Oi, na”, spune Burebista stârnind hohote de râs.

Citește și: Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Cristi Popesco, roast-ul de senzație al Munteniei. “Se cheamă Muntenia, dar nu prea are munți"

După ce a vorbit despre cei care se află acum la conducerea țării și faptul că nu ne fac cinste, Burebista a menționat și poruncile din Biblie despre care românii au uitat cu timpul.

“Pentru Mihai deja s-a adaptat o poruncă. Era initial “să nu curvești”, dar în mod special pentru tine a rămas varianta “să nu prea curvești””, spune Burebista.

Burebista a intrat în scenă, pregătit de luptă

După o glumă despre ungurii, publicul a aplaudat îndelung și s-a ridicat în picioare, luându-I prin surprindere pe jurații iUmor care nu înțeleseseră ce se întâmplă.

“Ăsta e ultimul lucru pe care nu l-am avut vreodată la iUmor. Un scandal diplomatic. Stați dracu jos, mă”, le-a zis Mihai Bendeac.

Marele conducător a vorbit despre legea abstinenței pe care a impus-o tuturor.

“Am interzis băutură și pentru că femeile aveau daci pe ele. Adică violurile erau la ordinea zilei”, a zis Burebista.

Pentru că nu voia să lase tuturor impresia că toată viața lui doar s-a luptat, Burebista a zis că vrea să vorbească și despre petreceri.

Pe vremea lui, femeile își așteptau bărbații să vină de la luptă, iar când aceștia se întorceau, ele nu puneau întrebări stupide, ci îi întrebau unde și-au pierdut picioarele sau cine i-a rănit în luptă. Dacă femeile își înșelau bărbații, trebuiau să mărturisească în fața întregului trib, povestind cum s-a întâmplat.

“Acest ritual al rușinii era cunoscut și pe vremea mea tot sub numele de Acces Direct”, a povestit Burebista.

Burebista l-a luat la roast pe Mihai Bendeac.

Citește și: Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu, roast-ul Olteniei. “Se contruiește Prazul Infinitului”

“Ai cucerit mai multe femei decât am cucerit eu cetăți. Doar că în cetățile alea erau mai puține boli. Mai umblă și tu la calitate”, i-a transmis Burebista.

În încheiere, Burebista le-a transmis un mesaj special tuturor românilor.

“Deșteptați-vă, vitejii mei, că ați dormit destul”.

“Mi s-a părut un număr foarte bun. (…) Marcelo Cobzariu este unul dintre oamenii care a făcut iUmor funcțional”, a spus Cheloo, după roast-ul lui Burebista.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

Pe 1 decembrie 2021, comedia face istorie, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun „România, Râzi cu RoaST!”. Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor îşi vor face apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor vor face deliciul publicului.

Regina Maria, Mitza Biciclista, Nicolae Ceauşescu, Ion Creangă, George Enescu sau chiar Burebista se vor prezenta în faţa celor trei juraţi iUmor, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, cu momente savuroase, într-o ediţie specială de roast.

Dacă până acum au primit fără să crâcnească replicile acide ale unor personalități contemporane din diferite domenii, de Ziua Națională a României, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la roast chiar și de mari domnitori, artiști sau scriitori ai țării.

Cum arată soțul Adrianei Oltean, șoferița de TIR de la iUmor. Cei doi sunt căsătoriți de mai mulți ani și au aceeași mes... Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021. Ion Creangă, roast-ul ca o poveste. "Vă pup cu limba română!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x