Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021. Nicolae Ceaușescu, roast de senzație."Sunteți ca niște copii orfani care vor să spună mama cuiva"

Din nou în dilemă, jurații iUmor au ghicit că e vprba de perioada comunistă, dar cu greu ar fi putut să ghicească. Pe platou au avut creveți vietnamezi și diafilm.

nicolae ceausescu la razi cu roast Galerie
Din nou în dilemă, jurații iUmor au ghicit că e vprba de perioada comunistă, dar cu greu ar fi putut să ghicească. Pe platou au avut creveți vietnamezi și diafilm. | Antena 1

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au încercat din nou să ghicească cine e următorul invitat pe scena iUmor și ce personaj istoric îi va lua la roast.

“Nici n-am știut că există creveți pe timpul lui Ceaușescu. Aveam noi bani de d-alea?”, spune Cheloo.

Pentru că acum erau înecați în butoiul cu melancolie, Delia l-a întrebat pe Mihai Bendeac dacă mai ține minte bomboanele cubaneze.

“Când era meu mică, eu credeam că bomboanele cubaneze aveau în ele baneze”, spune Delia râzând.

Citește și: Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Ioana Luiza, roast-ul de zile mari al Moldovei. “Dacă pentru tine pufoaica nu e o geacă..."

Gafa ei i-a făcut ceilalți doi jurați să râdă copios.

Nicolae Ceaușescu a intrat în scenă, pregătit pentru un roast de zile mari.

Nicolae Ceaușescu, roast-ul istoric care a făcut furori

“Când eram președinte era prea mică să îmi aducă flori, acum e la vârsta la care îi e greu să se aplece să îmi pună flori”, a spus Ceaușescu despre Delia.

Fostul conducător a vorbit și despre felul în care a fost executat și despre motiv.

“M-am ales cu pedeapsa capitală pentru că v-am ținut în frig. Și tot la capitală l-ați pus pe Nicușor Dan. Bine că pe mine m-ați împușcat, iar pe el nu sunteți în stare nici măcar să îl tundeți, tovarăși”, a zis Nicolae Ceaușescu.

Pe parcursul mandatului său, el a fost însoțit și sfătuit de tovarășa Elena.

“Tovarășului Dragnea i-a plăcut pescuitul și s-a dus pe copcă”, a mai spus Ceaușescu.

După ce mult timp toată lumea l-a hulit pentru că pe vremea lui se dădeau alimente cu porția și toată lumea stătea la cozi, astăzi totul s-a schimbat.

“M-ați acuzat de genocid pentru că am pus rație pe pâine, pe zahăr, pe carne. Acum sunteți mândri să spuneți la televizor că excesul de sare, zahăr și grăsimi dăunează grav sănătății”, spune conducătorul.

Citește și: Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Toma Alexandru, roast-ul Banatului. "Zona Banatului e ca splina în corpul uman"

“În curând o să fie la modă să stai pe întuneric ca să nu te găsească ăștia cu vaccinul. (…) Ori eram eu prea modern, ori jeliți toți după comuniști”, a mai completat Ceaușescu.

Următorul luat la roast a fost Mihai Bendeac.

“Mihai, când am plecat tu aveai 6 anișori. Pâi ce facem? Nu mai creștem?”, i-a transmis conducătorul.

Conducătorul a trecut și la Cheloo.

“Tovarășe Cătălin, la câte nenorociri ai făcut, pe vremea mea, te-ar fi trimis la canal. Meritai. Dar a venit Antena cu o ofertă mai bună”, a mai spus Ceaușescu.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

Pe 1 decembrie 2021, comedia face istorie, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun „România, Râzi cu RoaST!”. Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor îşi vor face apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor vor face deliciul publicului.

Regina Maria, Mitza Biciclista, Nicolae Ceauşescu, Ion Creangă, George Enescu sau chiar Burebista se vor prezenta în faţa celor trei juraţi iUmor, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, cu momente savuroase, într-o ediţie specială de roast.

Dacă până acum au primit fără să crâcnească replicile acide ale unor personalități contemporane din diferite domenii, de Ziua Națională a României, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la roast chiar și de mari domnitori, artiști sau scriitori ai țării.

Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021. Mița Biciclista, roast-ul usturător care a făcut furori."Noi suntem ăia care vom c... Ediţia specială „România, Râzi cu ROaST!” a fost lider detaşat de audienţă, ieri, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x