Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Andrei Ungureanu, roast cu "pufarine". "Să știți că toți avem probleme la mansardă"

La categoria talent show, printre cele mai iubite show-uri sunt iUmor și X Factor, Next Star și multe altele. Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor sezonul 9, a urcat pe scenă de Ziua Antenei 1, pregătit să pună și mai multe zâmbete pe fețele celor prezenți.

andrei ungureanu la razi cu roast Galerie
La categoria talent show, printre cele mai iubite show-uri sunt iUmor și X Factor, Next Star și multe altele. Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor sezonul 9, a urcat pe scenă de Ziua Antenei 1, pregătit să pună și mai multe zâmbete pe fețele celor prezenți. | Antena 1

Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor care a fpcut senzație cu glumele lui și cu felul său unic de a fi, a urcat pe scenă pregătit să stârnească râsete.

Andrei a stârnit hohote de râs nu doar prin glumele sale, dar și datorită faptului că le-a reamintit tuturor că el suferă de sindromul Tourette.

Fostul concurent iUmor a dezvăluit adevăratul motiv pentru care se află pe scenă de Ziua Antenei 1.

“M-au ales pe mine ca să nu-I injure lumea, așa că, fără să vreau o să îi înjur eu”, spune Andrei stârnind hohote de râs.

Citește și: Antena 1 dă startul distracţiei cu 3 ediţii speciale de roast – Râzi cu ROaST, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021

Printre ticurile sale verbale cu “pufarine”, “opa” și “hai sus”, Andrei a vorbit despre despre jurații X Factor.

Andrei Ungureanu, roast-ul care a stârnit cele mai multe hohote de râs

“Am senzația că sunt la muzeul figurilor de ceară pentru că așa cum au spus și producătorii, atâta știe – să ceară”, a spus Andrei despre Ștefan Bănică.

Se pare că dintre toți jurații, Ștefan Bănică ar câștiga cel mai bine pentru că are și spor de stres.

Următoarea luată la roast a fost Loredana, spunând că la X Factor concurenții ajung să cânte mai bine decât jurații. Cu toate acestea, Andrei a recunoscut că Loredana e o mare artistă.

“Poate cânta orice. Uneori seamănă atât de bine cu Matache încât ar trebui să-și numească următorul concert de la Sala Palatului Loredelia”, spune Andrei Ungureanu.

Citește și: Ştefan Bănică, Nea Mărin sau Ramona Olaru sunt doar câţiva dintre cei care îşi vor lua la roast colegii, chiar de ziua Antena 1

Nu putea să nu observe că uneori jurații emisiunilor își găsesc ceva de însurat, din spusele lui Andrei.

“Și Bendeac și-a găsit câte ceva la iUmor. A venit și la X Factor, dar nu a stat mult, a aprins o lumânare și a plecat”, a adăugat Andrei.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1 e de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

Pe 29 noiembrie 2021, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor spune: „Râzi cu RoaST de ziua noastră!”, iar lor li se vor alătura vedetele Antena 1 care vor lua la <roast> chiar emisiunile staţiei.

Morning show, cooking show, talent show, reality show, drama sau show-urile din day time, niciunii nu vor scăpa de aciditatatea colegilor lor. Vedetele vor avea cuvântul, iar autoironia va declanşa comedia, de la ora 16:00, la Antena 1.

Ştefan Bănică, Nea Mărin, Ramona Olaru, Paula Chirilă, Cristina Ciobănaşu, Roxana Blenche, Cătălin Rizea şi Andrei Ungureanu vor demonstra că au simţul umorului din plin, iar colegii lor vor simţi pe propria piele aciditatea glumelor lor.

Delia, Loredana, Răzvan Simion, Dani Oţil, Florin Ristei, Ilona, Elwira şi Mihai Petre, Irina şi Răzvan Fodor, Andreea Bălan, Alina Puşcaş, Iulia Albu, Diana Munteanu, Şerban Copoţ, Gabriela Cristea, Ioana Ginghină, Marian Râlea sunt doar câţiva dintre cei care vor fi luaţi în vizor de proprii lor colegi.

Râzi cu ROaST,29 noiembrie 2021.Roxana Blenche,roast de senzație despre bucătarii preferați."Acum ai Chefi la cuțit... Tudor Costina merge în finala sezonului 11 iUmor. Cheloo: „Ai fost vârful zilei la capitolul stand-up”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x