Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Cătălin Rizea, roast-ul care a făcut furori. "Dacă nu râdeți e și nevastă-mea în sală"

La categoria reality show, Antena 1 i-a purtat pe telespectatori pe insule exotice unde au cunoscut multe popoare și obiceiuri, dar i-a învățat și ce înseamnă intriga și pasiunea. Cătălin Rizea a urcat pe scenă pentru un roast special.

catalin rizea la razi cu roast Galerie
La categoria reality show, Antena 1 i-a purtat pe telespectatori pe insule exotice unde au cunoscut multe popoare și obiceiuri, dar i-a învățat și ce înseamnă intriga și pasiunea. Cătălin Rizea a urcat pe scenă pentru un roast special. | Antena 1

Cătălin Rizea a stârnit hohote de râs cu un roast despre reality show-urile Antenei 1. Printre preferatele publicului sunt Asia Express, Insula Iubirii și Burlacul.

Cătălin Rizea, fostul concurent Asia Express, a vorbit mai întâi despre emisiunea cre l-a făcut celebru.

“Asia Express e un show aparte. Niște vedete răsfățate, ca Boantă și Cocuța, se duc să descopere lumea. Bine, în cazul lor, cuvântul răsfățat e departe de adevăr, iar cuvântul vedete e deja exagerare fără sens”, spune Cătălin.

Citește și: Ştefan Bănică, Nea Mărin sau Ramona Olaru sunt doar câţiva dintre cei care îşi vor lua la roast colegii, chiar de ziua Antena 1

Deși ar fi trebuit să înceapă acest roast cu prezentatorii emisiunii, Cătălin a spus că nici măcar show-ul în sine nu începe cu prezentatorii.

Cătălin a vorbit despre Irina Fodor și Oase de la Asia Express.

Cătălin Rizea, roast-ul despre reality show-uri care a stârnit aplauze

“Tot la prezentatori se încadrează și Oase, căruia nu știu de ce I se spune așa pentru că el e numai carne”, a zis Cătălin stârnind hohote de râs.

“Și mai este un al treilea prezentator al emisiunii, care este și actor. Este un actor celebru. Din păcate, nu îmi amintesc numele. Mi s-a șoptit acum în cască, mulțumesc. Marius Damian”, a mai zis Cătălin.

Fostul concurent Asia Express a dezvăluit că orice reality show nu îți asigură succesul pentru o veșnicie. Înainte de Asia Express, a fost Șerifi de România, cu Paula Chirilă. Cătălin a făcut apoi trecerea la Insula Iubirii și Burlacul.

Citește și: Antena 1 dă startul distracţiei cu 3 ediţii speciale de roast – Râzi cu ROaST, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021

“Tot la capitolul ispite îl avem pe Andi Burlacul, câștigător al premiului cocota anului. A avut de făcut un lucru aproape imposibil la Insula Iubirii pentru că e greu să cucerești o femeie când ești atât de antipatic”, a mai zis Cătălin.

Fostul concurent Asia Express nu putea să treacă mai departe fără să vorbescă și despre Radu Vâlcan, prezentatorul de la Insula Iubirii.

“Radu are ceva al lui. E conștient de fiecare lucru pe care îl face, motiv pentru care este primul care se plictisește în momentul în care vorbește. Ca prezentator, este o legendă vie. Înainte să fie prezentator a fost actor în telenovele”, a povestit Cătălin Rizea.

În încheiere, Cătălin a spus că Antena 1 este ca un Superman al televiziunilor, reușind mereu să găsească ceva pentru fiecare.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1 e de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

Pe 29 noiembrie 2021, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor spune: „Râzi cu RoaST de ziua noastră!”, iar lor li se vor alătura vedetele Antena 1 care vor lua la <roast> chiar emisiunile staţiei.

Morning show, cooking show, talent show, reality show, drama sau show-urile din day time, niciunii nu vor scăpa de aciditatatea colegilor lor. Vedetele vor avea cuvântul, iar autoironia va declanşa comedia, de la ora 16:00, la Antena 1.

Ştefan Bănică, Nea Mărin, Ramona Olaru, Paula Chirilă, Cristina Ciobănaşu, Roxana Blenche, Cătălin Rizea şi Andrei Ungureanu vor demonstra că au simţul umorului din plin, iar colegii lor vor simţi pe propria piele aciditatea glumelor lor.

Delia, Loredana, Răzvan Simion, Dani Oţil, Florin Ristei, Ilona, Elwira şi Mihai Petre, Irina şi Răzvan Fodor, Andreea Bălan, Alina Puşcaş, Iulia Albu, Diana Munteanu, Şerban Copoţ, Gabriela Cristea, Ioana Ginghină, Marian Râlea sunt doar câţiva dintre cei care vor fi luaţi în vizor de proprii lor colegi.

Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Cristina Ciobănașu, roast de excepție. "Am fost nevoită să joc adolescente 10 ani... Râzi cu ROaST,29 noiembrie 2021.Roxana Blenche,roast de senzație despre bucătarii preferați."Acum ai Chefi la cuțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x