Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Cristina Ciobănașu, roast de excepție. "Am fost nevoită să joc adolescente 10 ani"

La categoria seriale de top, producții proprii ale Antenei 1, cea care s-a pregătit cu un roast de senzație este Cristina Ciobănașu.

cristina ciobanasu la razi cu roast Galerie
La categoria seriale de top, producții proprii ale Antenei 1, cea care s-a pregătit cu un roast de senzație este Cristina Ciobănașu. | Antena 1

Frumoasa actriță din serialul Adela și Sacrificiul a urcat pe scenă de Ziua Antenei 1 pentru a vorbi despre scenele pline de suspans, intrigă și iubire care i-au ținut pe telespectatori lipiți de televizoare pentru scenarii care au adus emoție.

Săptămânal, telespectatorii au râs și au plâns alături de personajele lor preferate din serialele românești care le-au adus povești inedite.

Cristina Ciobănașu a urcat pe scenă, pregătită să îi facă să râdă pe colegii săi. Roast-ul ei a început cu autoironie.

Citește și: Antena 1 dă startul distracţiei cu 3 ediţii speciale de roast – Râzi cu ROaST, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021

“Dacă nu mă știți ca actriță, sigur mă știți ca fata aia care a fost într-o relație cu Vlad Gherman”, spune Cristina, stârnind hohote de râs.

Cristina Ciobănașu, actrița care a stârnit hohote de râs cu un roast de zile mari

Ea a mai adăugat că presa a fost extrem de preocupată de ei doi după ce s-au despărțit decât în perioada în care au fost într-o relație.

Motivul pentru care a urcat pe scenă este acela că i-a fost frică să o refuze pe Ruxandra Ion. Altfel, ea nu se pricepe la spus la glume.

Cristina a amintit și de serialul Secretul Mariei, care a avut un succes răsunător la Antena 1.

“Din păcate eu nu l-am văzut pentru că la ora la care se difuza eu chiar făceam seriale de mult mai mare succes în altă parte”, a mai adăugat Cristina.

Actrița din serialul Adela a mai adăugat că nu prea mai sunt actori dedicați și că mereu se lucrează cu aceași actori.

Citește și: Ştefan Bănică, Nea Mărin sau Ramona Olaru sunt doar câţiva dintre cei care îşi vor lua la roast colegii, chiar de ziua Antena 1

“Eu am fost nevoită să joc adolescente timp de 10 ani la rând. Noroc că a apărut Mara Oprea. Mara, succes!”, a mai spus Cristina.

Frumoasa actriță se simte mândră și onorată că poate lucra cu atâția actori mari, precum Marian Râlea, Mihai Călin și Anca Sigartău. Toți acești actori se străduiesc să transmită emoție celor care îi privesc.

“Un post de televiziune care chiar face seriale originale. Rar mai ai așa câte un deja-vu”, spune Cristina.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1 e de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

Pe 29 noiembrie 2021, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor spune: „Râzi cu RoaST de ziua noastră!”, iar lor li se vor alătura vedetele Antena 1 care vor lua la <roast> chiar emisiunile staţiei.

Morning show, cooking show, talent show, reality show, drama sau show-urile din day time, niciunii nu vor scăpa de aciditatatea colegilor lor. Vedetele vor avea cuvântul, iar autoironia va declanşa comedia, de la ora 16:00, la Antena 1.

Ştefan Bănică, Nea Mărin, Ramona Olaru, Paula Chirilă, Cristina Ciobănaşu, Roxana Blenche, Cătălin Rizea şi Andrei Ungureanu vor demonstra că au simţul umorului din plin, iar colegii lor vor simţi pe propria piele aciditatea glumelor lor.

Delia, Loredana, Răzvan Simion, Dani Oţil, Florin Ristei, Ilona, Elwira şi Mihai Petre, Irina şi Răzvan Fodor, Andreea Bălan, Alina Puşcaş, Iulia Albu, Diana Munteanu, Şerban Copoţ, Gabriela Cristea, Ioana Ginghină, Marian Râlea sunt doar câţiva dintre cei care vor fi luaţi în vizor de proprii lor colegi.

Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Nea Marin, roast de senzație. “Am bătut la vedete cum n-a bătut Mircea cel Bătrân la t... Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Cătălin Rizea, roast-ul care a făcut furori. "Dacă nu râdeți e și nevastă-mea în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x