Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Paula Chirilă, roast de zile mari despre emisiunile de zi. "Mi se mai spune eterna rezervă"

La categoria show-uri de zi, Antena 1 se mândrește cu emisiuni de top precum Mireasa, Acces Direct și Prețul cel bun. Paula Chirilă a fost cea care a urcat pe scenă de Ziua Antenei 1 pentru a aduce zâmbetul pe buze colegilor ei.

paula chirila la razi cu roast Galerie
La categoria show-uri de zi, Antena 1 se mândrește cu emisiuni de top precum Mireasa, Acces Direct și Prețul cel bun. Paula Chirilă a fost cea care a urcat pe scenă de Ziua Antenei 1 pentru a aduce zâmbetul pe buze colegilor ei. | Antena 1

Paula Chirilă a fost invitată în scenă pentru a vorbi despre show-urile de zi ale Antenei 1, post TV care a împlinit 28 de ani. Frumoasa prezentatoare TV a spus că ea mai e supranumită eterna rezervă în cazul în care o colegă de-a ei rămâne însărcinată.

“Chiar nu s-a găsit în această televiziune o emisiune pe care să o încep eu? Că nu e problemă, o termină Mirela Vaida și pe aia”, a spus Paula, stârnind hohote de râs.

Paula a mai povestit că nici măcar textul acesta nu era făcut pentru ea. Pur și simplu nu a avut cine să îl spună și au rugat-o pe ea.

Citește și: Ştefan Bănică, Nea Mărin sau Ramona Olaru sunt doar câţiva dintre cei care îşi vor lua la roast colegii, chiar de ziua Antena 1

Prezentatoarea de la Xtra Night Show a spus că în general doar persoanele casnice se uită la emisiunile de zi ale Antenei 1 și a ținut neapărat să o salute pe Alina Pușcaș, care are 3 copii micuți acasă.

Paula Chirilă, roast-ul la care o sală întreagă a râs în hohote

Următorul luat la roast de Paula a fost Andrei Ștefănescu.

“E asistenta lui Liviu Vârciu la Prețul cel bun”, spune Paula.

Prezentatoarea TV nu a uitat nici de Liviu Vârciu.

“El a avut mare succes în televiziune. Foarte mare succes. Din păcate eu nu am apucat să văd asta pentru că am clipit”, a mai adăugat Paula.

Paula a vorbit și despre emisiunea Acces Direct și a luat-o la roast pe Mirela Vaida.

“Cine crede că poate face mai mult, mai bine ca ea, să arunce primul cu piatra. Mă rog, al doilea”, spune Paula, stârnind hohote de râs.

Paula spune că și-ar fi dorit să prezinte Acces Direct, dar Mădălin Ionescu a avut ocazia, apoi Simona Gherghe, iar acum Mirela Vaida.

Citește și: Antena 1 dă startul distracţiei cu 3 ediţii speciale de roast – Râzi cu ROaST, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021

“A început să prezinte Mirela, care având emisiuni ziua, a început să facă copii noaptea”, a mai adăugat Paula Chirilă.

Prezentatoarea TV se simte revoltată că nu a primit suficiente mulțumiri că l-a luat pe Capatos de la Antena 1 și au acum emisiunea Xtra Night Show la Antena Stars.

Paula nu avea cum să o uite pe Gabriela Cristea.

“Gabriela Cristea pune atât de multă pasiune în ceea ce face de zici că lucrează la stat. Ați putut să o vedeți și la Splash, unde, ca și în audiențe, n-a prea sărit”, a mai adăugat Paula.

Râzi cu RoaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1 e de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

Pe 29 noiembrie 2021, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor spune: „Râzi cu RoaST de ziua noastră!”, iar lor li se vor alătura vedetele Antena 1 care vor lua la <roast> chiar emisiunile staţiei.

Morning show, cooking show, talent show, reality show, drama sau show-urile din day time, niciunii nu vor scăpa de aciditatatea colegilor lor. Vedetele vor avea cuvântul, iar autoironia va declanşa comedia, de la ora 16:00, la Antena 1.

Ştefan Bănică, Nea Mărin, Ramona Olaru, Paula Chirilă, Cristina Ciobănaşu, Roxana Blenche, Cătălin Rizea şi Andrei Ungureanu vor demonstra că au simţul umorului din plin, iar colegii lor vor simţi pe propria piele aciditatea glumelor lor.

Delia, Loredana, Răzvan Simion, Dani Oţil, Florin Ristei, Ilona, Elwira şi Mihai Petre, Irina şi Răzvan Fodor, Andreea Bălan, Alina Puşcaş, Iulia Albu, Diana Munteanu, Şerban Copoţ, Gabriela Cristea, Ioana Ginghină, Marian Râlea sunt doar câţiva dintre cei care vor fi luaţi în vizor de proprii lor colegi.

Râzi cu ROaST,29 noiembrie 2021.Ramona Olaru i-a luat la roast pe colegii ei de la Neatza.“Eu eram un copil când a încep... Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Nea Marin, roast de senzație. “Am bătut la vedete cum n-a bătut Mircea cel Bătrân la t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x