Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Dan Frînculescu, roast-ul Ardealului.“Pentru ei palinca nu e doar o băutură, e o stare de spirt”

Roast-ul Ardealului din această seară va fi făcut de stand-upper-ul Dan Frînculescu. Înainte de roast, Adda a fost cea care ne-a încântat cu o piesă sensibilă.

dan frinculescu la razi cu roast Galerie
Roast-ul Ardealului din această seară va fi făcut de stand-upper-ul Dan Frînculescu. Înainte de roast, Adda a fost cea care ne-a încântat cu o piesă sensibilă. | Antena 1

Dan Frînculescu a urcat pe scenă pregătit, gata să îi impresioneze pe toți cu glumele lui despre Ardeal sau Ungaria săracului, așa cum numește el acest teritoriu.

Cu toate acestea, zona pitorească l-a atras chiar și pe Prințul Charles să își cumpere o casă acolo în Viscri.

În Ardel se află și cei mai buni cardiologi, iar acest lucru e din cauza faptului că ardelenii mănâncă mâncăruri extrem de grase.

“Ardelenii ar putea să mănânce lejer porc umplut cu porc, pe pat de porc, în suc de porc”, spune Dan, stârnind hohote de râs.

Citește și: Râzi cu ROaST,29 noiembrie 2021.Roxana Blenche,roast de senzație despre bucătarii preferați."Acum ai Chefi la cuțite și dimineața"

Pentru a uita de obiceiurile lor nesănătoase când vine vorba de mâncare, Dan spune că ardelenii consumă palincă.

“Pentru ei palinca nu e doar o băutură, e o stare de spirt”, a mai adăugat comediantul.

Dan Frînculescu, roast-ul Ardealului care făcut furori

Contele Dracula, cu care românii se mândresc chiar și peste granite, este tot din Ardeal.

“Pentru cine nu știe, Dracula e personajul ăla fantastic care sfârâie când apare soarele ca pastilații la Untold”, a mai spus Dan, stârnind hohote de râs.

Alba Iulia se află tot în Ardeal, fiind mândria românilor pentru Unirea de la 1 decembrie.

Citește și: Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Cătălin Rizea, roast-ul care a făcut furori. "Dacă nu râdeți e și nevastă-mea în sală"

“Alba Iulia e al doilea cel mai important oraș după Tecuci pentru că fără muștar, la micii ăia ne uneam degeaba așa”, a mai adăugat Dan.

Comediantul era revoltat când a auzit că orașul Cluj este considerat capitala României.

“N-aveți suficienți moldoveni încât să fiți capitala României”, a mai zis Dan Frînculescu.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1 e de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

De Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2021, este ROaST de Sărbătoare, iar vedetele au pregătit momente speciale de roast şi stand-up, inspirate de locurile lor natale. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor aduce în faţa telespectatorilor stand-upperi din toate colţurile ţării, care nu se vor sfii să dea din casă la „Râzi cu ROaST, de Sărbătoare!”, iar glumele despre olteni, moldoveni sau ardeleni se vor regăsi din plin, de la ora 16:00, la Antena 1.

„E a doua zi de sărbătoare la Antena 1, iar astăzi vom lua la roast toate regiunile istorice ale României!”, va spune Mihai Morar, iar Daniel Buzdugan va completa: „I-am adus aici şi pe Teo, Vio şi Costel, care permanent vor comenta tot ceea ce se întâmplă, ceea ce se cântă sau ceea ce se <roast-uieşte>, pentru că ei cu asta se ocupă, comentează!”.

Cosmin Natanticu, Cristi Popesco, Dan Badea, Toma, Dan Frînculescu, Ioana Luiza, Sergiu Mirică sau Alexandru Banciu vor lua la roast Oltenia, Banatul, Ardealul, Muntenia, Dobrogea, Maramureşul, dar şi Bucureştiul, în vreme ce atmosfera de petrecere va fi întreţinută de Loredana, Niculina Stoican, Adda, Nea Marin şi şcoala de dans, Laura Lavric, Pindu, Minodora sau Marian Pavel, Amalia şi Vasilică Ceteraşu.

În platou, Elisabeta Lipa, Laura Lavrig, Cătălin Moroşanu, Andreea Raicu, Iulia Albu, Marian Drăgulescu, Andreea Antonescu şi mulţi alţii, reprezentanţi din toate regiunile ţării vor simţi din plin aciditatea roast-urilor de pe scenă.

Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Sergiu Mirică, roast-ul spumos al Dobrogei. "Litoralul este scrumiera de vară a r... Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Dan Badea, roast-ul incendiar despre București. "Ce aveți, mă? Vi s-a urcat polua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x