Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Sergiu Mirică, roast-ul spumos al Dobrogei. "Litoralul este scrumiera de vară a românilor"

Roast-ul pentru zona Dobrogei este făcut de Sergiu Mirică în această seară, fostul concurent de la iUmor și comediant de excepție.

sergiu mirica la razi cu roast Galerie
Roast-ul pentru zona Dobrogei este făcut de Sergiu Mirică în această seară, fostul concurent de la iUmor și comediant de excepție. | Antena 1

Înainte de roast-ul lui Sergiu despre Doborgea, a urcat pe scenă trupa Pindu pentru joc și voie bună, făcându-i pe toți să iasă la dans și să se bucure de muzică.

Sergiu a intrat în scenă pregătit cu o serie de glume spumoase. Comediantul a spus că se bucură foarte tare că face roast despre Dobrogea, mai ales pentru că de regulă nimeni nu zice nimic de rău despre Dobrogea.

“Atât de puțin îi pasă României de Doborgea încât o mai împarte cu alte două țări. Cu Ucraina și cu Bulgaria. Dobrogea e ca orfanul ăla din cartier pe care îl cresc toți vecinii”, spune Sergiu.

Citește și: Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Nea Marin, roast de senzație. “Am bătut la vedete cum n-a bătut Mircea cel Bătrân la turci"

Sergiu a vorbit și despre atracțiile turistice din Doborgea, cum ar fi Delta Dunării.

“Delta Dunării e recunoscută pentru două lucruri, țânțari și lipsa plaselor de țânțari. (…) La ce rată de înțepături are Delta Dunării ar trebui să fie imaginea campaniei de vaccinare”, a mai adăugat Sergiu, stârnind hohote de râs.

Sergiu Mirică, roast-ul despre Dobrogea care a stârnit hohote de râs

După discuția despre diversitatea din Delta Dunării și ecosistemul care există acolo, Sergiu a amintit despre haitele de șacali de pe șosele, și anume traximetriștii.

“Taximetriștii din Constanța îi fac pe ăia din București să pară niște domni eleganți”, mai spune Sergiu.

Constănțenii sunt puși pe făcut bani rapid, iar simbolul orașului este Cazinoul, după cum a amintit Sergiu.

Citește și: Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Cristina Ciobănașu, roast de excepție. "Am fost nevoită să joc adolescente 10 ani"

“Dacă nisipurile de aur se aflau la Constanța, erau duse de mult la amanet”, a mai adăugat comediantul, stârnind hohote de râs.

Comediantul a spus că nu poate încheia roast-ul fără să vorbească și despre portul popular din Dobrogea.

“Portul din Constanța este foarte cunoscut în Constanța, în special pentru rugina care rezistă”, a mai adăugat Sergiu.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1 e de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

De Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2021, este ROaST de Sărbătoare, iar vedetele au pregătit momente speciale de roast şi stand-up, inspirate de locurile lor natale. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor aduce în faţa telespectatorilor stand-upperi din toate colţurile ţării, care nu se vor sfii să dea din casă la „Râzi cu ROaST, de Sărbătoare!”, iar glumele despre olteni, moldoveni sau ardeleni se vor regăsi din plin, de la ora 16:00, la Antena 1.

„E a doua zi de sărbătoare la Antena 1, iar astăzi vom lua la roast toate regiunile istorice ale României!”, va spune Mihai Morar, iar Daniel Buzdugan va completa: „I-am adus aici şi pe Teo, Vio şi Costel, care permanent vor comenta tot ceea ce se întâmplă, ceea ce se cântă sau ceea ce se <roast-uieşte>, pentru că ei cu asta se ocupă, comentează!”.

Cosmin Natanticu, Cristi Popesco, Dan Badea, Toma, Dan Frînculescu, Ioana Luiza, Sergiu Mirică sau Alexandru Banciu vor lua la roast Oltenia, Banatul, Ardealul, Muntenia, Dobrogea, Maramureşul, dar şi Bucureştiul, în vreme ce atmosfera de petrecere va fi întreţinută de Loredana, Niculina Stoican, Adda, Nea Marin şi şcoala de dans, Laura Lavric, Pindu, Minodora sau Marian Pavel, Amalia şi Vasilică Ceteraşu.

În platou, Elisabeta Lipa, Laura Lavrig, Cătălin Moroşanu, Andreea Raicu, Iulia Albu, Marian Drăgulescu, Andreea Antonescu şi mulţi alţii, reprezentanţi din toate regiunile ţării vor simţi din plin aciditatea roast-urilor de pe scenă.

Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Alexandru Banciu, roast-ul Maramureșului. “Porțile la maramureșeni sunt mai scumpe dec... Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Dan Frînculescu, roast-ul Ardealului.“Pentru ei palinca nu e doar o băutură, e o stare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x