Antena Căutare

Râzi cu ROaST,29 noiembrie 2021.Ramona Olaru i-a luat la roast pe colegii ei de la Neatza.“Eu eram un copil când a început Neatza"

La prima categorie de roast, cea care a urcat pe scenă a fost Ramona Olaru, prezentată de Mihai Morar și Daniel Buzdugan.

ramona olaru la razi cu roast Galerie
La prima categorie de roast, cea care a urcat pe scenă a fost Ramona Olaru, prezentată de Mihai Morar și Daniel Buzdugan. | Antena 1

Shorw-ul de dimineață ne umple de energie în fiecare zi de 14 ani. Trupa True Colors le-a dedicat o piesă special, extrem de apreciată de public.

Cea mai matinală dintre dive, Ramona Olaru, a urcat pe scenă.

“Eu eram un copil când a început Neatza cu Răzvan și Dani la Antena 1. E atât de veche emisiunea asta încât se putea numi lejer Neatza cu Radu și Beligan”, spune Ramona.

Ramona a povestit că nu era chiar visul ei să ajungă asistentă la matinalul de succes. Nu îi face plăcere să se trezească așa devreme să ajungă la serviciu.

“E un pic cam ciudat. E ca și când nu ai fi român”, spune Ramona.

Citește și: Antena 1 dă startul distracţiei cu 3 ediţii speciale de roast – Râzi cu ROaST, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021

“E greu să faci matinal. Uneori plec de-acolo mult mai obosită decât glumele lui Ristei”, a mai adăugat Ramona, stârnind hohote de râs.

Ramona nu putea să uite că ea în trecut, înainte de a fi asistentă la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cu Florin Ristei show-ul “Prietenii de la 11”.

Ramona Olaru, roast de zile mari pentru colegii ei de matinal

Spunând despre Răzvan că el este șeful, de vreme ce emisiunea se numește Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona l-a luat la roast pe Dani.

“La el, de câteva luni acasă, numai smiorcăieli și plânsete. Bine că ăla mic e liniștit și cuminte”, spune Ramona.

Din formula complete de la Neatza nu putea fi exclus nici Oprișan.

“Lui Dani îi plac sporturile cu motoare mari, iar lui Oprișan îi plac sporturile cu mici”, a adăugat Ramona, stârnind hohote de râs și aplauze.

Ramona a vorbit și despre trustul emisiunii Super Neatza și felul în care funcționează ei ca echipă.

Citește și: Ştefan Bănică, Nea Mărin sau Ramona Olaru sunt doar câţiva dintre cei care îşi vor lua la roast colegii, chiar de ziua Antena 1

“Ce emisiune din lumea asta are mai mulți prezentatori decât invitați? Bineînțeles Super Neatza”, spune Ramona.

Mihai Morar și Daniel Buzdugan au venit pe scenă și au interacționat cu membrii echipei de la Super Neatza. Ei au spus că nu e corect să se vorbească atât de puțin despre Cătălin Oprișan.

Cătălin a pregătit câteva versuri pentru Ramona Olaru.

“În văd mai degrabă în locul lui Dan Negru de revelion pe Oprișan”, a spus Mihai Morar.

După ce Oprișan a recitat, Ilona Brezoianu a fost invitată pe scenă să cânte “Coace, Doamne, prunele”.

Râzi cu RoaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1 e de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

Pe 29 noiembrie 2021, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor spune: „Râzi cu RoaST de ziua noastră!”, iar lor li se vor alătura vedetele Antena 1 care vor lua la <roast> chiar emisiunile staţiei.

Morning show, cooking show, talent show, reality show, drama sau show-urile din day time, niciunii nu vor scăpa de aciditatatea colegilor lor. Vedetele vor avea cuvântul, iar autoironia va declanşa comedia, de la ora 16:00, la Antena 1.

Ştefan Bănică, Nea Mărin, Ramona Olaru, Paula Chirilă, Cristina Ciobănaşu, Roxana Blenche, Cătălin Rizea şi Andrei Ungureanu vor demonstra că au simţul umorului din plin, iar colegii lor vor simţi pe propria piele aciditatea glumelor lor.

Delia, Loredana, Răzvan Simion, Dani Oţil, Florin Ristei, Ilona, Elwira şi Mihai Petre, Irina şi Răzvan Fodor, Andreea Bălan, Alina Puşcaş, Iulia Albu, Diana Munteanu, Şerban Copoţ, Gabriela Cristea, Ioana Ginghină, Marian Râlea sunt doar câţiva dintre cei care vor fi luaţi în vizor de proprii lor colegi.

Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Ștefan Bănică i-a luat la roast pe colegii săi de la X Factor. "Acuma uite, e dit... Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Paula Chirilă, roast de zile mari despre emisiunile de zi. "Mi se mai spune etern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x