Antena Căutare

Râzi cu ROaST,29 noiembrie 2021.Roxana Blenche,roast de senzație despre bucătarii preferați."Acum ai Chefi la cuțite și dimineața"

La categoria cooking show-uri, Antena 1 le-a atras atenția pofticioșilor și pasionaților de bucătărie cu show-ul Chefi la cuțite, Hello Chef și multe altele.

roxana blenche la razi cu roast Galerie
La categoria cooking show-uri, Antena 1 le-a atras atenția pofticioșilor și pasionaților de bucătărie cu show-ul Chefi la cuțite, Hello Chef și multe altele. | Antena 1

Telespectatorii îndrăgostiți de gătit și cu o mare pasiune pentru arta culinară au îndrăgit cooking show-urile care i-au ținut în fața televizoarelor pentru a afla mai multe rețete.

Roxana Blenche, fosta concurentă Chefi la cuțite și gazda cooking show-ului Hello Chef, a urcat pe scenă de Ziua Antena 1 pentru un roast ca la carte.

“Antena 1 este probabil cel mai mare restaurant din București. Avem 6 chefi. Nu avem un bufet pentru că oamenii nu au timp. Muncesc mult și preferă să se mănânce între ei”, a spus Roxana stârnind hohote de râs.

Roxna nu a uitat de unde și-a început cariera în gătit și a vorbit și despre abilitățile lui chef Cătălin Scărlătescu, spunând că el a pregătit mâncarea pentru catering de Ziua Antenei 1.

Roxana Blenche, roast-ul care i-a adus în vizior pe toți chefii Antenei 1

“Beți un păhărel și pe urmă trebuie neapărat să încercați să mâncați ceva…acasă”, a mai adăugat fosta concurentă Chefi la cuțite.

Citește și: Ştefan Bănică, Nea Mărin sau Ramona Olaru sunt doar câţiva dintre cei care îşi vor lua la roast colegii, chiar de ziua Antena 1

“Ca să poți să fii chef, îți trebuie o anumită experiență, o anumită pregătire. De aceea Nicolae Tand joacă încă la matineu”, a mai spus Roxana.

Roxan a mai povestit că sunt atât de mulți chefi la Antena 1 încât fiecare angajat avea câte 2 chefi.

“Aici există câte un talent show pentru orice. Știi să cânți? Du-te la X Factor. Nu știi să cânți? Du-te la X Factor. Știi să spui glume? Nu te duce la iUmor că le strici emisiunea. Știi să gătești? Vino la Chefi la cuțite”, spune Roxana.

Roast-ul ei despre cooking show-uri nu se putea termina așa, fără să nu vorbească de fiecare chef în parte.

“Bontea este primul care a adus manelele la televizor în prime time. Sorin a recunoscut că acasă gătește soția. Normal. Doar nu e nebun să gătească și în locul în care trebuie să mănânce”, a spus Roxana.

Chefi la cuțite este una dintre cele mai urmărite emisiunii de la Antena 1. Mulți bărbați urmăreau emisunea pentru Gina Pistol sau Irina Fodor, iar femeile pentru a afla dacă Chef Scărlătescu rămâne singur.

Citește și: Antena 1 dă startul distracţiei cu 3 ediţii speciale de roast – Râzi cu ROaST, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021

Roxana a povestit că totuși bucătarul ei preferat este Vlăduț de la Neatza.

“De câteva luni a apărut Nicolai acolo și acum ai Chefi la cuțite și dimineața”, a mai adăugat Roxana.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1 e de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

Pe 29 noiembrie 2021, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor spune: „Râzi cu RoaST de ziua noastră!”, iar lor li se vor alătura vedetele Antena 1 care vor lua la <roast> chiar emisiunile staţiei.

Morning show, cooking show, talent show, reality show, drama sau show-urile din day time, niciunii nu vor scăpa de aciditatatea colegilor lor. Vedetele vor avea cuvântul, iar autoironia va declanşa comedia, de la ora 16:00, la Antena 1.

Ştefan Bănică, Nea Mărin, Ramona Olaru, Paula Chirilă, Cristina Ciobănaşu, Roxana Blenche, Cătălin Rizea şi Andrei Ungureanu vor demonstra că au simţul umorului din plin, iar colegii lor vor simţi pe propria piele aciditatea glumelor lor.

Delia, Loredana, Răzvan Simion, Dani Oţil, Florin Ristei, Ilona, Elwira şi Mihai Petre, Irina şi Răzvan Fodor, Andreea Bălan, Alina Puşcaş, Iulia Albu, Diana Munteanu, Şerban Copoţ, Gabriela Cristea, Ioana Ginghină, Marian Râlea sunt doar câţiva dintre cei care vor fi luaţi în vizor de proprii lor colegi.

Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Cătălin Rizea, roast-ul care a făcut furori. "Dacă nu râdeți e și nevastă-mea în ... Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Andrei Ungureanu, roast cu "pufarine". "Să știți că toți avem probleme ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x