Antena Căutare

Semifinala iUmor, sezonul 13, 27 noiembrie. Cine este câștigătorul semifinalei iUmor. Ivan Liulenov ajunge direct în finală

Semifinala iUmor a venit la pachet cu 8 momente de comedie, puse în scenă de artiști talentați, însă doar cel mai bun a primit votul de încredere al juriului pentru a se revedea cu publicul în marea finală din 4 decembrie. Ivan Liulenov a reușit să cucerească sala, fiind desemnat cel de-al 13-lea finalist!

Semifinala iUmor, sezonul 13, 27 noiembrie. Cine este câștigătorul semifinalei iUmor. Ivan Liulenov ajunge direct în finală Galerie
Ivan Liulenov a fost ales de juriu pentru a merge mai departe în finala iUmor, din 4 decembrie 2022 | Antena 1/iUmor

Odată ce prestațiile semifinalei au ajuns la final, masa juriului, formată din Costel, Delia, Cheloo și juratul supriză Mihai Petre, au început deliberările.

Dintre cei 8 concurenți semifinaliști, doar 3 au obținut voturile necesare, în urma momentelor lor artistice prezentate pe scena iUmor, pentru a putea merge mai departe. Aceștia sunt Nick Bodea, Ivan Liulenov și Sid Singh, care au cucerit publicul și juriul deopotrivă.

Unul singur va păși însă în marea finală de săptămâna viitoare, iar decizia a fost intens dezbătută la masa juriului.

Marea bătălie s-a dat, astfel, între Nick Bodea, o voce de Hollywood care a prezentat un număr inedit de voice-over, un moment de succes de stand-up comedy al unui artist internațional, Sid Singh, și numărul comic muzical al lui Ivan Liulenov, care a cucerit publicul.

Cine este câștigătorul semifinalei iUmor. Ivan Liulenov ajunge direct în finală

În timp ce Mihai Petre și Delia au înclinat balanța între Nick Bodea și Ivan Liulenov, preferința lui Cheloo a fost Sid Singh.

„Gândește-te și ca moment de TV. A fost singurul care a stârnit ceva în noi”, a spus Mihai Petre. „Eu aș merge cu Ivan”, a dezvăluit Delia. „Faceți o greșeală, dar faceți ce vreți”, a mai spus Cheloo, care nu și-a ascuns o ușoară antipatie față de momentul lui Ivan.

În cele din urmă, Costel, ales președintele juriului, nu a accentuat și mai mult suspansul și a dat verdictul: Ivan Liulenov a primit marele tichet pentru marea finală a sezonului 13, de duminică, 4 decembrie! Premiul pus la bătaie este de 20.000 de euro, iar Ivan va concura alături de alți 12 „pretendenți”, el fiind cel de-al 13-lea finalist.

„Toți ați fost minunați”, a ținut Costel să puncteze. „E clar că Ivan ne poate surprinde și va face deliciul publicului în finală”, a fost de părere Mihai Petre, care a primit totodată și marea veste: va rămâne alături de Delia, Costel și Cheloo să jurizeze și finala.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Costel și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Semifinala iUmor, sezonul 13, 27 noiembrie. Domnul Victor a făcut show cu chitara. Versurile care ar „distruge” o înmorm... Ivan Liulenov s-a calificat în finala iUmor, după ce jurații au deliberat prestațiile celor mai buni semifinaliști din s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x