Antena Căutare

Semifinala iUmor, sezonul 13, 27 noiembrie. Ivan Liulenov a cucerit sala și a „îndrăgostit-o” pe Delia: „Trebuie să ne sărutăm”

În semifinala iUmor, sezonul 13, Ivan Liulenov a pregătit un nou moment inedit de stand-up muzical, în stilul său caracteristic, care a animat din nou întreaga sală și a făcut-o pe Delia să recunoască faptul că e preferatul ei! Ce a urmat.

Semifinala iUmor, sezonul 13, 27 noiembrie. Ivan Liulenov a cucerit sala și a „îndrăgostit-o” pe Delia: „Trebuie să ne sărutăm” Galerie
Ivan Liulenov a revenit pe scena iUmor pentru un nou moment comic pe acorduri de chitară | Antena 1/iUmor

Acompaniat de a sa chitară, însă de această dată cu un costum de culoare gri, Ivan Liulenov a pus în scenă un nou moment comic, pe ritmuri muzicale. Așa cum a obișnuit publicul, concurentul a prezentat o serie de momente care au alcătuit un număr comic inedit, care a adus amuzamentul în sală.

Ivan Liulenov a cucerit din nou publicul, în semifinala iUmor sezonul 13

După ce a concertat de curând și în Ucraina, demonstrând că nu îi lipsește deloc curajul, Iulian a venit pregătit să îi dea gata pe jurați.

„Cheloo e rău, agresiv în cântece. Și eu m-am gândit…imaginați-vă cum era să fie Cheloo amabil și drăguț”, a început el momentul, după care a preluat versurile uneia dintre melodiile rapperului, care nu pot fi redate în text din cauza limbajului licențios, și le-a schimbat linia melodică.

Așa cum era de așteptat, Ivan Liulenov i-a făcut o nouă declarație de dragoste Deliei, care a luat câteva întorsături neașteptate.

„Delia, eu știu că nu e frumos, dar totuși ascult. Îmi place ț*ța ta stângă mai mult. Pentru că sub ea bate cu pasiune inima ta.

Eu lucrez la poșta Moldovei și ling plicuri tot timpul. Cu mine o să te simți tare bine..(..) Tu când intri în market el devine supermarket. N-ai fost la cimitir? Mă uit la tine și mă gândesc: de unde așa o bombonică? (..) Delia, ești ca moartea lui Putin, toată lumea te vrea”, au fost câteva dintre replicile care au stârnit hohote de râs atât în sală, cât și la masa juraților.

Ivan Liulenov a încheiat numărul cu o piesă dedicată unei foste iubite, care l-a părăsit.

Jurizare Ivan Liulenov, în semifinala iUmor sezon 13

Și de această dată, concurentul a reușit rapid să cucerească publicul și, mai mult decât atât, a fost catalogat drept „plăcerea vinovată” a lui Mihai Petre, juratul special al acestei ediții.

„Eu zic că avem un finalist”, a punctat și Dan Badea.

„Din tot ce am văzut azi, ești concurentul meu preferat. Este dragoste la a doua revedere. E ceva special. Vedea-te-aș în finală”, i-a zis Delia lui Ivan Liulenov.

„Să le dai așa porcoase cu zâmbetul pe buze, pe o linie melodică romantică…(..) Mi se pare că ți-ai atins scopul. Mi-ai făcut seara mai bună”, a completat Mihai Petre.

„Astăzi ai fost ca un deodorant, pentru că ai fost cu farmec. Un număr extraordinar de bun”, a glumit Costel.

La fel ca și data trecută, în timpul audițiilor, Cheloo nu s-a lăsat tocmai impresionat: „Zvârcolirea ta artistică m-a făcut să cred din nou în mine ca artist.” Momentul din semifinală al lui Ivan Liulenov a primit, astfel, 3 voturi pozitive și unul negativ.

„Ivan, trebuie să ne sărutăm”, i-a strigat Delia concurentului, la final.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Costel și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Semifinala iUmor, sezonul 13, 27 noiembrie. Invitatul Robert Tudor, magie la superlativ. Incredibil unde a făcut să apar... Semifinala iUmor, sezonul 13, 27 noiembrie. Nick Bodea montaj video comic cu jurații. Cum i-a făcut să apară în „Insula ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x