Antena Căutare

Stand up cu vampiri chinezi la „iUmor”! Delia, Cheloo și Bendeac au parte de o surpriză uriașă!

Glume de tot felul, abordări diferite, subiecte diverse - toate pot fi disecate în numere de stand up mai mult sau mai puțin inspirate.

Glume de tot felul, abordări diferite, subiecte diverse - toate pot fi disecate în numere de stand up mai mult sau mai puțin inspirate.

Cum o vor face câțiva concurenți „iUmor” în ediția de duminică, 26 martie de la ora 20:30, la Antena 1, rămâne de văzut atât pentru jurați cât și pentru telespectatorii ”iUmor”.

Dacă Delia, Bendeac și Cheloo se vor distra sau nu la glume cu vampiri chinezi, sărăcie, filosofia căsătoriei și mai ales a divorțului pe care un concurent o explică: am divorțat pentru că eu eram creștin, ea era Satana este doar un mic amănunt care stă între concurent și drumul lui spre finală.

Cert este un lucru, Mihai Bendeac are și momente bune, atât de bune că îl vor face pe concurent să spună Bendeac e plătit să râdă, nu vă luați după el”.

Hipnotistul care a făcut senzaţie în finala "iUmor" lovește din nou! S-a jucat cu minţile a două vedete, în di... Asta le întrece pe toate! Stand-up cu vampiri chinezi, la iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x