Antena Căutare

"Tarzan, Măicuța Domnului lui Bendeac" pe scena iUmor! "Sunetele astea le-am auzit toată viața, când colegii îşi dregeau vocea"

Sorin Ursan, concurentul ce pare a fi un adevărat descent al celebrului personaj Tarzan interpretează cu vocea sa puternică, acompaniat de o mandolină, o piesă năucitoare cu versuri repetitive ce pare fără de sfârşit. 

Sorin Ursan, concurentul ce pare a fi un adevărat descent al celebrului personaj Tarzan interpretează cu vocea sa puternică, acompaniat de o mandolină, o piesă năucitoare cu versuri repetitive ce pare fără de sfârşit.

,,Pardon, pardon/E rândul meu/La rând am aşteptat şi eu/Am aşteptat/ Nu m-am grăbit/Şi rândul mi-a venit”.

„V-am înregistrat şi de câte ori voi avea un moment de depresie o să vă ascult. Asta va fi mantra mea în fiecare dimineaţă! A fost genial! A fost o bucurie nespusă!”, a mărturisit Bendeac foaaaarte încântat, la finalul momentului ireal de amuzant.

Ba mai mult, s-a ridicat în picioare şi a aplaudat. Și fermecat de concurentul nostru special, nu s-a putut abţine şi a dat fuga pe scenă să facă un selfie cu Tarzan.

"O poză cu noul meu Dumnezeu! Ieri m-am rugat la toți Dumnezeii. De acum, mă rog la dumneavoastră".

Delia nu înţelege momentul: „Mie nu mi-a plăcut! Ce să fac?! Sunetele astea le auzeam mereu în liceul Dinu Lipatti când colegii îşi dregeau vocea. Mie nu mi se pare nimic funny!”

Iar Cheloo a pus punctul pe "i": „Nu înţelegi că acest urlet înfiorător trezeşte orice bărbat la viaţă? Tarzan, Măicuța Domnului lui Bendeac".

Sorin Ursan, a făcut toată sala să râdă și a primit două Like-uri din partea lui Cheloo și Bendeac.

"Dacă ești prost, poți să fii în orice zodie" Adrian Lungu, momentul de stand-up comedy care a stârnit hohote ... Record de audiență la debutul noului sezon al emisiunii iUmor! Cea mai bună ediție a emisiunii de la lansare, atât la ni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x