Antena Căutare

Râzi fără oprire, nu glumă! Tiberiu Popovici, cele mai tari glume despre bărbați și femei: ”Războiul a fost câștigat de ele!”

A fost textier de muzică populară, una dintre melodiile scoase de el fiind ”Coji de portocale”, a Simonei Nae și a lui Cristi Nistor, iar acum a venit la iUmor. 

iUmor. Sezon 6. Ediția 12. 18 mai 2019. A fost textier de muzică populară, una dintre melodiile scoase de el fiind ”Coji de portocale”, a Simonei Nae și a lui Cristi Nistor, iar acum Tiberiu Popovici a venit la iUmor.

Tiberiu Popovici s-a apucat de stand-up comedy pe când în țară existau opt cluburi, iar acum a dat tot ceea ce fost mai bun, reușind să-i impresioneze pe jurați cu un număr despre războiul dintre femei și bărbați.

”Noi doi ne cunoaștem. În momentul în care te-am cunoscut mi-am dat seama că ești un tip inteligent. Acum, această părere se menține. Mi-am dat, în schimb, seama că ce faci tu nu e stand-up, e altceva. Dar îmi place.”, i-a spus Bendeac.

Delia a intervenit, evident, și l-a complimentat: ”Eu cred că e stand-up. Și mi-a plăcut. E diferit, dar mi-a plăcut. Eu cred că merită să meargă mai departe, merită să fie votat.”

N-ai văzut așa ceva! Ion Oprică l-a adus pe Tândală la iUmor, iar Cheloo a reacționat: ”Trebuie să încheiem. Avem un dec... Mihai Bendeac, hotărât să-și afle arborele genealogic: ”Cred că sunt o reîncarnare a lui Molière”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x