Antena Căutare

Toate femeile pe care Mihai Bendeac le-a sărutat, pe scena iUmor. Minute intense, din toate cele opt sezoane, la un loc: „Nu știai ce să pupi prima oară”

Ediția specială „iUmor: Povești de carantină” continuă cu cel mai sexy colaj video din istoria show-ului. Mihai Bendeac, juratul campion la sărutat concurente!

Opt sezoane iUmor, săruturi fără număr! Așa arat colecția de „săruturi” a lui Mihai Bendeac, de pe scena iUmor.

„Tu, în sezonul doi, trei, patru...și cinci... și șase, ai fost ca o babă care a ajuns la Muntele Athos. Nu știai ce să pupi mai întâi, așa că pupai tot, să nu-ți scape nimic!”, i-a spus Șerban Copoț.

Citește și:

Mihai Bendeac, testat pozitiv cu noul coronavirus! A avut simptome cumplite: „Am fost infectat la înmormântarea bunicului meu”

„Dacă îl vedeți pe stradă, feriți-vă, că el pupă tot. Că sunt moaște, că sunt membri ai juriului...să nu-i vină vreo idee fulgerătoare, să îl pupe pe Cheloo”, spunea Delia, în sezonul șapte, după ce a fost la un pas să fie următoarea „victimă” a actorului.

Cuceririle lui Mihai Bendeac și sărutul (a fost? n-a fost?) cu Delia, în matierialul video de mai sus, din ediția specială „iUmor: Povești de carantină”

Opaaa! Cum arătau jurații iUmor în sezonul 1?! Delia și Mihai Bendeac, cele mai nereușite ținute: „Aia e carpeta lu' mam... Jurații iUmor vor să participe în Asia Express. TOȚI! Există condiții: „Dacă mă duc, vreau să câștig! Ăstuia îi crapă fi...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x