Antena Căutare

I-au adus zâmbetul pe buze lui Bendeac la începutul numărului. Ce s-a întâmplat la final

Antonio și Răzvan au venit la iUmor cu un moment de rap româno-chinezesc.

Antonio Tong are 23 de ani și este din Beijing, iar Răzvan Peng Jida are tot 23 de ani și este din Hong Kong. Unul cântă și unul dansează și împreună sunt "Triada".

Au venit cu un moment haios, cu versuri ritmate: "Avem întâlnire cu femei frumoase / Toate îmbrăcate în chimono de mătase / Ai vrea tu să mă ai".

Lui Cheloo i-a plăcut momentul: "Hai că nu e chiar atât de rău". Bendeac, însă, nu i-a împărtășit părerea: "Au ratat tot ce se putea rata".

Cei doi s-au distrat pe scenă, însă la finalul numărului au fost luați la întrebări de către jurați: "Credeți că a fost o idee bună?"

Răspunsul l-au dat chiar jurații prin cei doi de DA.

Dacă ți-a plăcut momentul, votează Triada, prin SMS la 1313 , când se dă "start vot", (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM), iar câștigătorul, va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Bianca Sasu i-a făcut viața grea lui Mihai Bendeac la iUmor: "Un număr extraordinar. Mă așteptam la puțină interacț... Mihai Caragea l-a făcut pe Bendeac să exclame: "Ești senzațional! În stand-up-ul românesc nu există așa ceva la ora...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x