Antena Căutare

Uite scena, nu-i concurentul! Omul invizibil, moment ieșit din comun pe scena iUmor! "Ce vă uitați ca curca-n lemne? Atenție unde vă scărpinați! Cheloo!"

Prima ediție iUmor a venit şi cu un moment ieşit din comun: Omul invizibil. Un microfon, o voce şi o scenă goală. Concurentul nostru din neant şi-a dorit să impresioneze juriul și publicul cu un număr pe care nu îl vede nimeni. 

Prima ediție iUmor a venit şi cu un moment ieşit din comun: Omul invizibil. Un microfon, o voce şi o scenă goală. Concurentul nostru din neant şi-a dorit să impresioneze juriul și publicul cu un număr pe care nu îl vede nimeni.

Şi a început în forţă: "Ce vă uitați că curcă-n lemne? Cum pe mine nu mă vede nimeni, toţi ochii sunt pe voi. Aşa că atenţie pe unde şi cum vă scărpinaţi. Cheloo!"
Pus pe glume, dar fără înfăţişare, Omul invizibil i-a luat la rând pe juraţi, cu câteva glume nereuşite, am spune, dacă e să ne luăm după reacţiile juraţilor.

"Mihai, am o dilemă ce mă ţine treaz. Dacă ai avea doar două variante, look-ul tău s-ar numi chelie bărboasă sau barb[ chelioasă?". Şi răspunsul a venit. Prima poantă reuşită și primul dialog: "Cum arăt eu se numeşte Sexy!", i-a răspuns Bendeac Omului invizibil. Publicul a explodat!

Iar discuția s-a reorientat spre viaţa intimă a Omului invizibil, încheiată brusc de Cheloo: "Pot să-ţi dau un sfat? Dispari!".

Şi a dispărut, dacă mai era nevoie, fără cele trei Like-uri.

"Ce frumos e Costineștiul, dacă-l treci prin Photoshop". Comedy Zebra Show, "cei șapte pitici, cu șapte g... "Zici că-i făcut pe calculator!" Moment excepțional de pantomimă, încheiat cu un french kiss de zile mari. Mih...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x