Antena Căutare

Varză este al treilea concurent trimis în finala iUmor din cel de-al șaselea sezon

Daniel Ilie aka Varză este al treilea concurent trimis de telespectatori în finala iUmor, din cel de-al șaselea sezon, alături de Vasi Borcan și Irena Boclincă.

Daniel Ilie aka Varză este al treilea concurent trimis de telespectatori în finala iUmor, din cel de-al șaselea sezon, alături de Vasi Borcan și Irena Boclincă.

Un numãr de stand-up susținut de Daniel Ilie aka Varză a fost cel care i-a amuzat pe juraţi, sâmbătă seara, la Antena 1, şi i-a determinat sã retrãiascã amintiri de la începuturile industriei muzicale româneşti, mai exact din anii 2000. Varzã i-a captivat pe toţi cei prezenţi în salã, deşi s-a vãzut nevoit sã menţioneze încã de la început: „E un mare dezavantaj sã te ştii cu juraţii. Oamenii, ştiind ce faci, au nişte aşteptãri <<wow>>!”. El a venit la iUmor cu un numãr inspirat chiar din viaţa lui, mai exact din primele momente trãite pe scenã. „Eu am venit azi pentru cã mã simt bine pe scenã!”, le-a povestit el în culise prezentatorilor show-ului, Şerban Copoţ şi Dan Badea.

Pe Cheloo l-a cucerit: ”Nimeni nu povesteşte mai frumos ca bãiatul ãsta. Ştie sã joace, ştie sã captiveze omul, e un artist adevãrat!”, a mãrturisit juratul, în vreme ce Bendeac a completat: „Numãrul pe care l-ai fãcut tu adineaori este unul dintre cele mai valoroase din istoria iUmor! Omul ãsta ar putea sã facã un rol extraordinar în teatru. Îmi vin instantaneu în minte zece piese şi zece roluri în care ar putea sã fie extraordinar!”. La finalul reprezentaţiei sale, toţi juraţii s-au ridicat în picioare pentru a-l felicita. Varzã a intrat astfel la votul publicului cu trei voturi, iar admiratorii săi l-au trimis direct în finală prin intermediul aplicației iUmor.

În fiecare sâmbătă, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Mihai Bendeac, la iUmor: „Numărul pe care l-ai făcut tu este unul dintre cele mai valoroase din istoria iUmor!” Cea de-... Nae Niculae, băiatul cu Like-urile de la iUmor: „După iUmor, au început să apară admiratoarele. Au fost două”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x