Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Veronica Fermecătoarea, pe scena iUmor: "Am visat că făceam amor erotic cu Mihăiţă Bendeac, cu şampanie şi miere de albine"

Nu există spectacol la Antena 1 fără Veronica Fermecătoarea, așa că doamna în cauză, îmbrăcată elegant, în rochie și pălărie, nu s-a putut ține departe de scenă și a venit și la iUmor. N-a venit singură, ci însoțită de  Elvis de Colentina, un domn care o place foarte mult și cu care s-a întâlnit la X Factor, în trecut.

Nu există spectacol la Antena 1 fără Veronica Fermecătoarea, așa că doamna în cauză, îmbrăcată elegant, în rochie și pălărie, nu s-a putut ține departe de scenă și a venit și la iUmor. N-a venit singură, ci însoțită de Elvis de Colentina, un domn care o place foarte mult și cu care s-a întâlnit la X Factor, în trecut.

Întrebată ce a mai făcut între timp, Veronica Fermecătoarea a răspuns fără inhibiții: „Am muncit, m-am relaxat, m-am plimbat și am făcut amor celebru”.

I-a povestit unui scenarist cum a devorat-o în pat un profesor de matematică și de amor. Pe Elvis de Colentina l-a fermecat, așa cum singură spune, „cu vocea, cu talentul și frumusețea” ei, aceleași atu-uri cu care ar vrea să-l cucerească și pe Mihai Bendeac pe care îl adoră și pe care și-ar dori să-l strângă în brațe, așa cum o face în visele sale.

Veronica Fermecătoarea a avut povestiri fără perdea pentru jurați. În plus, a dansat și a cântat!

„Făceam amor erotic numai cu șampanie și miere de albine”, a povestit concurenta, făcându-l gelos pe admiratorul, Elvis de Colentina, care o va pune să aleagă, mai în glumă, mai în serios, „ori eu, ori Bendeac”.