Antena Căutare

Virgil Ciulin este ultimul finalist al sezonului 11 iUmor. Mihai Bendeac: „Te știu de pe Internet și ți-am văzut toate clip-urile”

Virgil Ciulin, cunoscut pentru seria video-urilor ”Istoria cu Virgil”, a cucerit publicul cu un număr de stand-up clasic seara trecută, pe 5 decembrie 2021, la iUmor.

Virgil Ciulin este ultimul finalist al sezonului 11 iUmor. Mihai Bendeac: „Te știu de pe Internet și ți-am văzut toate clip-urile” Galerie
Virgil Ciulin este ultimul finalist al sezonului 11 iUmor | Antena 1

Ana Maria Calița și Alexandra Velniciuc (Lady Diana) au fost cele două invitate speciale în ultima ediție de audiții din cel de-al 11-lea sezon iUmor, în timp ce jurații au decis să trimită la votul publicului patru concurenți spectaculoși.

Ce au declarat jurații despre Virgil Ciulin, ultimul finalist al sezonului 11 iUmor

Votul desfășurat până astăzi, la ora 16.00 în aplicația Antena 1, l-a dezvăluit pe Virgil Ciulin drept câștigătorul ediției.

Originar din Vaslui și creatorul seriei de video-uri ”Istoria cu Virgil”, Virgil Ciulin a fost recunoscut ușor de Mihai Bendeac: „Te știu de pe internet și ți-am văzut toate clip-urile. Dacă nu ai fi avut atât de multe emoții, ar fi fost unul dintre cele mai bune momente de stand-up pe care le-am avut de doi ani încoace”.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Virgil Ciulin l-a impresionat pe Mihai Bendeac cu momentul său de stand-up: „E cu putință să câștigi”

Telespectatorii îl vor revedea pe Virgil Ciulin, despre care Dan Badea a spus: „A fost foarte bun! Nu a avut doar glume, a avut detalii!”, în finala iUmor, la Antena 1.

iUmor 11 poate fi urmărit duminica, de la 20:00, la Antena 1

Următoarele ediții din cel de-al 11-lea sezon iUmor pot fi urmărite în fiecare duminică, de la 20.00, la Antena 1! În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani.

Citește și: iMai mult umor, episodul 12, 5 decembrie 2021. Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, la un pas de a fi sărutat de Mihai Bendeac

Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Cum arată Deniz Brizo de la iUmor în costum de baie. Are trei copii și un corp impecabil... Petre Roman, concurentul de la iUmor, care a primit 10.000 de euro de la Mihai Bendeac, momentul de roast pentru prezent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x