Antena Căutare

Vlad Barbu merge în finala sezonului 12 al emisiunii iUmor, de la Antena 1

Vlad Barbu a câștigat un loc în marea finală a celui de-al doisprezecelea sezon iUmor. Concurentul i-a impresionat cu numărul său de stand-up pe Maria Popovici, jurata surpriză a ediţiei, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Telespectatorii l-au trimis direct în finala iUmor.

vlad barbu pe scena emisiunii iUmor Galerie
Concurentul a cucerit jurații și publicul cu numărul său de la iUmor și a ajuns direct în finală | Antena 1

În mijlocul unui an sabatic pe care și-a propus să îl ia, departe de job-ul din multinațională, Vlad Barbu a decis să participe la audiițiile iUmor și astfel a ajuns direct în finala acestui sezon.

Obișnuit cu open mic-uri și deschideri pentru diverși stand-upperi cunoscuți, concurentul s-a decis să încerce experiența iUmor, cucerind astfel juriul și publicul cu numărul său.

Vlad Barbu a ajuns în finala sezonului 12 al emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1

„Cred că Vlad Barbu ar trebui să ajungă în finală pentru că este un tip foarte talentat”, a spus Maria Popovici, cea de-a patra jurată a ediției.

„A fost foarte simpatic și mi-a plăcut foarte mult de el pentru că a avut cursivitate de-a lungul numărului”, a adăugat Mihai Bendeac.

Profund surprins de calitatea numărului prezentat pe scenă, Cheloo a spus: „Am crezut că ești invitat special”.

Citește și: Cum s-a lăsat fotografiată Cristina Șchiopu într-un sutien din lanțuri. Cât de provocatoare este fosta concurentă de la iUmor

Numărul de stand-up pe care Vlad Barbu l-a adus pe scena iUmor a fost și pe placul celor de acasă. Diana Oprea, Cristian Denis, Andrei Mihăilescu, Luca Lombardo și Vlad Barbu au fost cei cinci concurenți care au intrat la votul publicului, însă Vlad Barbu a fost favoritul telespectatorilor. Audițiile sezonului 12 iUmor continuă duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, cel de-al doisprezecelea sezon aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Cum s-a lăsat fotografiată Cristina Șchiopu într-un sutien din lanțuri. Cât de provocatoare este fosta concurentă de la ... Iulia Albu se alătură juraților iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x