Antena Căutare

Vlad Grigorescu și Șerban Copoț, actori pe scena ”iUmor”! Bendeac: „ ”Șerban mi-a și zis odată că se gândește să dea la actorie!”

Cei doi prezentatori ai emisiunii ”iUmor”, Vlad Grigorescu și Șerban Copoț, devin actori de ocazie, duminică seara, în numărul prezentat de un concurent.

Cei doi prezentatori ai emisiunii ”iUmor”, Vlad Grigorescu și Șerban Copoț, devin actori de ocazie, duminică seara, în numărul prezentat de un concurent.

Teodor Ghiță, un actor profesionist, care a avut deja un număr de succes la ”iUmor” în pielea ”Omului-înger”, s-a gândit că ar putea încerca să participe și fără să pregătească ceva de această dată. Ca urmare i-a rugat pe jurați să scrie câteva cuvinte pe hârtie, iar de acolo a început numărul lui Teodor, care s-a ghidat pe parcurs în funcție de mesaje și de cuvintele ajutătoare ale lui Șerban Copoț și Vlad Grigorescu.

Pe parcursul numărului însă, cei care au început să iasă în evidență au fost Vlad, fost câștigător ”iUmor”, și colegul său Șerban Copoț. ”Șerban mi-a și zis odată că se gândește să dea la actorie”, a povestit Mihai Bendeac.

Ce părere au avut Delia, Cheloo și Bendeac despre prestația lui Teodor Ghiță. Telespectatorii vor afla duminică seara, de la ora 20:45, la Antena 1, în cea de-a zecea ediție ”iUmor”.

Delia și Cheloo fac echipă demențială! Mihai Bendeac trece printr-o provocare de zile mari! Ce i se pregătește juratului... Pantomix, un număr inedit de mimă pe scena de la iUmor! Conchita Wurst de România a cucerit pe toată lumea, cu o singură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x