Antena Căutare

Concurenții Junior Chef își încearcă norocul spre mare competiție!

Încă puțin și gata, etapa preselecțiilor este aproape de final. Pe ultima sută de metri, câțiva concurenți își încearcă norocul să treacă mai departe

Încă puțin și gata, etapa preselecțiilor este aproape de final. Pe ultima sută de metri, câțiva concurenți își încearcă norocul să treacă mai departe.

Două "veverițe" cu codițe, gemenele Elena și Florentina, au venit să îi încânte pe jurați cu un meniu complet: piept de pui cu fasole verde și tiramisu.

Alex Costea, un tip timid dar talentat în bucătărie, le va găti paste cu legume și somon marinat. La numai nouă ani, Alex se poate lăuda cu o rețetă proprie, fusion, motiv pentru care Prințesa Polonic poate spune "Jos diadema în fața ta!".

Concurenții nu scapă nici acum de remarcile lui Vizante, care se ia de o tânără speranță a bucătăriei pentru simplul fapt că varza ei de Bruxelles este prea mică.

O pitică a reușit să îi convingă cu pizza făcută ca la mama Italia, iar vazra de Bruxelles l-a transformat pe Vizante într-o "fiară".

În final toți au fost norocoși și au mers mai departe, echipele lui Horia și Prințesei Polonic întregindu-se cu încă niște competitori.

Mihai și Gabi, doi gemeni faimoși, cuceresc bucătăria Junior Chef... Andrei, la cei 13 ani, aduce un strop de maturitate în competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x