Antena Căutare

Echipa lui Horia se distrează învățând! Copiii au vizitat o fabrică de iaurt!

"Polonic și cu Vizante nu ajung foarte departe!" sunt cuvintele care apar pe buzele prichindeilor

"Polonic și cu Vizante nu ajung foarte departe!" sunt cuvintele care apar pe buzele prichindeilor. Cei mici sunt pregătiți pentru o zi plină de aventură și sfaturi bune pentru viitorii bucătari.

"O să fie o mare surpriză pentru copii și vor vedea o mulțime de lucruri interesante!", se gândește juratul.

Întâmpinat cu o mulțime de îmbrățișări, Horia află de la cei mici că "Avem echipă, avem valoare, echipa Horia-i cea mai tare!"

Uimiți că vor vizita o fabrică de iaurt, copiii au intrat curioși în interiorul său pentru a observa procedeul prin care apare produsul.

Mirela Ivașcu este cea care le explică celor mici care sunt etapele procesului de realizare a iaurtului în fabrica vizitată. Prichindeii sunt pur și simplu fascinați, mărturisind că nu știau că așa se fac iaurturile.

Concurenții din echipa lui Vizante se distrează printre animale! Juratul i-a dus la o fermă!... Vizante le-a pregătit copiilor un test cu ouă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x