Florin Piersic, dezvăluiri sfâșietoare din copilărie: „Prima mea amintire este cu înmormântarea surorii mele"

Florin Piersic a făcut mărturisiri emoționante din copilăria sa, în cadrul proiectului „Legendele cu Dan Negru”. Marele artist e mărturisit că pe când el avea 7 ani, familia lui s-a confruntat cu o tragedie.

Florin Piersic a avut un dialog de excepție cu Dan Negru, în proiectul „Legendele”

Hepta

Florin Piersic a povestit o întâmplare cumplită care i-a marcat copilăria și anume moartea surorii lui. Marele actor a mărturisit, în dialogul cu Dan Negru, că în scenele triste pe care trebuie să le joace se gândește întotdeaua la Lucica, sora lui care la 15 sni a sărit în Prut pentru a-și salva o prietenă.

Florin Piersic avea numai 7 ani când familia lui se confrunta cu această tragedie.

Poti vedea interviul integral cu Florin Piersic pe Antena Play

„Noi am trăit atunci cea mai mare tragedie a familiei noastre. Poate de aceea totdeauna când joc o piesă mă gândesc foarte mult nu numai la părinţii mei ci şi la Lucica care, la 15 ani, s-a înecat în Prut sărind să salveze colega de bancă, Doina Puha. E prima amintire pe care o am eu legată cu adevărat, aveam şapte ani, şase ani şi jumătate, e prima amintire pe care o ţin minte, respectiv înmormântarea surorii mele, înmormântare la care cred că au participat, la vremea aceea, toţi oamenii din Cernăuţi. Au venit toţi oamenii de la vremea aia tocmai pentru că a murit fetiţa doctorului Piersic”, a povestit marele actor.

Citește continuarea articolului pe Observator.

Ultimele știri