Gheorghe Zamfir, interviu în lacrimi la 80 de ani. Întrebarea care l-a lăsat mut de uimire

Gheorghe Zamfir, marele muzician și compozitor, a fost invitatul lui Dan Negru la emisiunea "Legendele".

Gheorghe Zamfir este unul din invitații speciali ai lui Dan Negru la "Legendele"

Hepta

Gheorghe Zamfir, unul dintre cei mai apreciați compozitori și naiști ai României, a venit la emisiunea lui Dan Negru, "Legendele", pentru a-și spune povestea și a-și aminti de tinerețe.

Cu un album plin de poze legendare în față, muzicianul a trăit emoții puternice și a lacrimat în timpul interviului. Întrebările prezentatorului l-au dus cu gândul la copilărie și cele mai frumoase momente ale vieții sale, iar Ghoerghe Zamfir s-a lăsat sufocat de lacrimi.

"De ce vă este cel mai dor?", l-a întrebat Dan Negru, iar artistul a rămas copleșit.

Interviul complet al maestrului Zamfir este disponibil pe Antena Play.

"Legendele" cu Dan Negru. Interviuri cu români de seamă

Antena Play a lansat un nou proiect special alături de Dan Negru. “Legendele” reprezintă o serie de interviuri cu personalități autohtone care spun poveștile din spatele a 10 fotografii pe care le fac publice pentru prima oară.

“Trăim timpuri în care cei care ar trebui să tacă vorbesc şi cei care ar trebui să vorbească tac. „Legendele” e un proiect care pleacă de la o vorbă pe care mi-a spus-o Mircea Albulescu, demult: „Apucă-te de arheologie, Dănuţ! Caută-i pe ăia care au făcut lucruri şi vorbeşte cu ei!”. Am stat adeseori lângă oameni care au făcut istorie în breasla lor şi niciodată n-am apucat să vorbesc cu ei dincolo de formatele tv în care eram implicaţi. Pe mulţi i-am pierdut! Incerc să recuperez acum. Pentru că asta face proiectul „Legende”, repară o nedreptate."

Legendele sunt disponibile în fiecare luni pe Antena Play. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

Prima ediție l-a avut ca invitat pe Ilie Năstase, ale cărui fotografii sunt adevărate povești de istorie. Acesta vorbește despre prima lui întâlnire cu Țiriac, despre cum și unde l-a cunoscut pe Joe Biden, actualul președinte al Statelor Unite ale Americii.

Seria a continuat cu Gheorghe Zamfir și îi va avea la masă pe Florin Piersic, Marius Țeicu sau Dumitru Prunariu.

Ultimele știri