„Legendele, cu Dan Negru”, lider de piaţă la nivel naţional

Seria interviurilor de colecție ”Legendele, cu Dan Negru” a continuat aseară, la Antena 1, cu un invitat special– marele actor Florin Piersic.

Seria interviurilor de colecție ”Legendele, cu Dan Negru” a continuat aseară, la Antena 1, cu un invitat special– marele actor Florin Piersic

Antena 1

După 85 de ani, încă au rămas lucruri nespuse din viaţa marelui actor, iar despre acestea Florin Piersic a povestit alături de Dan Negru la ”Legendele”. Proiectul special a condus clasamentul audienţelor la nivel naţional, cu un rating mediu de 2.6 puncte şi 13% cota de piaţă, urmat de Pro Tv cu 2.4 puncte de rating şi 12% cota de piaţă. Aproape 700.000 de telespectatori au urmărit interviul cu Dan Negru în minutul de maximă audienţă, de la 23:50.

”Legendele, cu Dan Negru” reprezintă o serie de interviuri cu personalități autohtone care spun poveștile din spatele a 10 fotografii pe care le fac publice pentru prima oară. Edițiile vor fi disponibile integral în fiecare luni pe AntenaPLAY.ro, https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru.

Citește și: Ilie Năstase, cu ochii în lacrimi! Sportivul, la un pas să plângă în timpul unui interviu: "Vrem să ne cerem iertare"

De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

Antena Play lansează “Legendele” cu Dan Negru

Antena Play a lansat azi un nou proiect special, de data aceasta alături de Dan Negru. “Legendele” reprezintă o serie de interviuri cu personalități autohtone care spun poveștile din spatele a 10 fotografii pe care le fac publice pentru prima oară.

“Trăim timpuri în care cei care ar trebui să tacă vorbesc şi cei care ar trebui să vorbească tac. „Legendele” e un proiect care pleacă de la o vorbă pe care mi-a spus-o Mircea Albulescu, demult: „Apucă-te de arheologie, Dănuţ! Caută-i pe ăia care au făcut lucruri şi vorbeşte cu ei!”. Am stat adeseori lângă oameni care au făcut istorie în breasla lor şi niciodată n-am apucat să vorbesc cu ei dincolo de formatele tv în care eram implicaţi. Pe mulţi i-am pierdut! Incerc să recuperez acum. Pentru că asta face proiectul „Legende”, repară o nedreptate.

Citește și: A devenit unul dintre cei mai mari muzicieni ai lumii. Dezvăluirile lui Gheorghe Zamfir la “Legendele”, cu Dan Negru

Legendele vor fi disponibile în fiecare luni pe Antena Play, https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00. Prima ediție îl are ca invitat pe Ilie Năstase, ale cărui fotografii sunt adevărate povești de istorie. Acesta vorbește despre prima lui întâlnire cu Țiriac, despre cum și unde l-a cunoscut pe Joe Biden, actualul președinte al Statelor Unite ale Americii ș.a.m.d. Printre numele care vor scoate la iveală adevărate comori din albumele lor foto se numără Florin Piersic, Marius Țeicu, Gheorghe Zamfir sau Dumitru Prunariu.

Ultimele știri