Antena Căutare

Lia – Soţia soţului meu, lider de audienţă. Aproape 1.6 milioane de telespectatori au urmărit aseară serialul cu sufletul la gură

 Doar trei săptămâni îi mai despart pe telespectatori de deznodământul primului sezon al poveştii Lia – Soţia soţului meu, astfel că aceştia au urmărit cu sufletul la gură momentele încărcate de emoţie din cele mai noi episoade ale serialului. Aproape 1.6 milioane de telespectatori au urmărit aseară serialul de la Antena 1.

colaj foto lia Galerie
Lia – Soţia soţului meu, lider de audienţă. Aproape 1.6 milioane de telespectatori au urmărit episodul de aseară. Ce urmează | Antena 1

Proiectul ce poartă semnătura Ruxandra Ion şi Dream Film Production a condus aseară clasamentul audienţelor la nivelul întregii ţări. Şi pentru publicul comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, serialul Lia – Soţia soţului meu a fost aseară prima opţiune de vizionare.

Aproape 1.6 milioane de telespectatori la nivel naţional au urmărit continuarea poveştii de iubire unice, dar încercată de trădări şi minciuni.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, episoadele 39 și 40 din 25 mai. Alice a aflat că Lia și Petru sunt căsătoriți. Petru, răpit și sechestrat

Lia – Soţia soţului meu, lider de audienţă cu aproape 1.6 milioane de telespectatori

Astfel, conform Kantar Media, cele mai noi episoade ale proiectului Lia – Soţia soţului meu au condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului naţional, înregistrând 7.4 puncte de rating şi 20.9% cota de piaţă.

Şi la nivelul publicului comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, serialul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare, înregistrând 7.9 puncte de rating şi 26.4% cota de piaţă.

Cu doar trei săptămâni înainte de deznodământul primului sezon, noi note dramatice s-au adăugat aseară în povestea deja tumultoasă a protagoniştilor. După ce Lia (Ana Bodea) a fost răpită de Alice (Ioana Blaj), lucrurile au luat o turnură neaşteptată. Tot aseară, Alice a aflat, într-un final, că Petru (Ştefan Floroaica) este căsătorit cu Lia. Problemele lui însă abia încep, acesta fiind sechestrat şi legat într-un loc foarte periculos.

Citește și: Ruxandra Ion a început filmările pentru un serial romance – Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Care e povestea comediei romantice

Filmările pentru sezonul 2 din Lia - Soția soțului meu au început

Filmările pentru sezonul 2 au început deja, iar actorii din distribuție, care au citit deja ce urmează să se întâmple, mărturisesc că sezonul următor va fi cel puțin la fel de captivant, că povestea va lua o turnură total neașteptată, că personajele vor trece prin evoluții dramatice și că sezonul 1 este doar începutul a ceea ce va urma în această toamnă, la Antena 1. Serialul va putea fi urmărit în paralel cu prima comedie romantică românească Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la Antena 1.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group. Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Femei Urban si National. Perioada 25 mai 2023.

Lia - Soția soțului meu, episoadele 39 și 40 din 25 mai. Alice a aflat că Lia și Petru sunt căsătoriți. Petru, răpit și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x