Antena Căutare

Mara Oprea revine la Antena 1 cu un personaj-cheie în Lia – Soţia soţului meu: „O ipostază cu totul diferită”

Mara Oprea, actrița devenită cunoscută publicului odată cu rolul protagonistei în serialul Adela, revine pe micile ecrane în serialul Lia – Soția soțului meu, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

colaj foto cu mara oprea si andrei aradits in lia sotia sotului meu Galerie
Mara Oprea revine la Antena 1 cu un personaj-cheie în Lia – Soţia soţului meu | Antena 1

Actrița o aduce în fața telespectatorilor pe Carla, fiica mafiotului Gianni Rocca, interpretat de Andrei Aradits. Mara Oprea joacă rolul unei fiice care a dispărut din viața tatălui ei, din cauza afacerilor periculoase pe care acesta le are.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, episoadele 35 și 36 din 11 mai. Otilia a plănuit să scape de sarcina Liei. Petru a găsit-o inconștientă

Mara Oprea o interpretează pe Carla în Lia – Soţia soţului meu

Deși Gianni Rocca este un personaj de temut și poate părea de neclintit, punctul lui sensibil este fiica sa, Carla, care îl va surprinde atunci când se așteaptă mai puțin.

„Dacă până acum v-am obişnuit cu fragilitatea şi gingăşia Adelei, de data asta, în serialul Lia – Soţia soţului meu, telespectatorii vor putea să mă urmărească într-o ipostază cu totul diferită. Mă bucur că în acest nou proiect al Antenei 1 am ocazia să joc un personaj ofertant şi controversat.

Carla este o fată misterioasă, fiica de mafiot, care îşi urmăreşte propriul interes. Căre-i tabere i se va alătura, vom vedea împreună pe parcursul serialului, aşa că fiţi alături de noi în fiecare joi, de la 20:30!”, a declarat Mara Oprea.

Ar fi în stare Carla să facă orice pentru tatăl ei sau... împotriva lui? Ce ar fi capabil să facă Gianni pentru a-și recâștiga fiica? Ar putea să îi ierte orice? În fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor descoperi în relația tată-fiică dintre Gianni și Carla dacă expresia ”sângele apă nu se face” este doar un mit.

Citește și: Lia – Soția soțului meu, episod cu episod. Serialul se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay

Lia – Soția soțului meu, aproape de marele final al sezonului 1

Mai sunt doar cinci săptămâni până la marele final al sezonului 1 din Lia – Soția soțului meu, însă povestea care ține milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã, a trecut deja la etapa următoare şi a început filmările pentru următorul sezon, care va fi difuzat în această toamnă, la Antena 1. În paralel, tot din această toamnă, Antena 1 va difuza şi serialul romance Lasă-mă, îmi place! Camera 609.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x