Antena Căutare

Ce s-a întâmplat în serialul Liber ca pasărea cerului, Episodul 1

Premiera celui mai așteptat serial de comedie, Liber ca pasărea cerului, a avut loc duminică, 21 aprilie, la Antena 1. Episodul 1 a făcut cunoștință telespectatorilor cu povestea de viața a celor două personaje principale, doi prieteni vechi, care se întâlnesc după 20 de ani. Ștefan Bănică îl interpretează pe Orlando, băiatul șmecher, în timp ce Marius Florea Vizante este Ducu, timidul aflat într-o perioadă a vieții plină de probleme.

Premiera celui mai așteptat serial de comedie, Liber ca pasărea cerului, a avut loc duminică, 21 aprilie, la Antena 1. Episodul 1 a făcut cunoștință telespectatorilor cu povestea de viața a celor două personaje principale, doi prieteni vechi, care se întâlnesc după 20 de ani. Ștefan Bănică îl interpretează pe Orlando, băiatul șmecher, în timp ce Marius Florea Vizante este Ducu, timidul aflat într-o perioadă a vieții plină de probleme.

Ce s-a întâmplat în Episodul 1 Liber ca pasărea cerului?

Episodul 1 din serialul de comedie Liber ca pasărea cerului ni-l aduce în prim plan pe Orlando, interpretat de Ștefan Bănică, un "pierde vară pentru care viața este o nesfârșită aventură". A fost condamnat la muncă în folosul comunității și, printre altele, adus să le povestească elevilor ce face un om de bună credință atunci când găsește "o comoară".

Episodul 1. Întâlnirea dintre Ducu (Marius Florea Vizante) și Orlando (Ștefan Bănică), după 20 de ani

Liber ca pasărea cerului spune povestea a doi prieteni din copilărie, Ducu și Orlando, care se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, într-o parcare. Cum? Ducu (Marius Florea Vizante), cel care are mari probleme cu banca, își pierde mașina. Orlando (Ștefan Bănică), del care are nevoie de una, bate palma cu reprezentantul băncii care i-a pus poprire lui Ducu pe conturi. Doar că se dă drept altă persoană, una care deja făcuse plata pentru mașină. Fără un chior în buzunar, Orlando își zărește prietenul din adolescență și îl îmbrățișează, aducându-și aminte de tinerețe

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pleacă împreună, căci după 20 de ani nu mai e rost de despărțire! Orlando se recomandă a fi om de afaceri, în timp ce Ducu susține că e sub acoperire, că e în Serviciile Secrete și că, de fapt, e deghizat ca să nu fie recunoscut. Ambii mint, ca să salveze aparențele!

Episodul 1. Ducu (Marius Florea Vizante) își pierde casa și este părăsit de soție. Apare în scenă Stela

Ea este Stela, sora lui Ducu Popescu, recent divorțată și extrem de bogată. O recomandă conturile grase, trupul subțire și rujul mereu perfect pe buze.

Ce s-a întâmplat în serialul Liber ca pasărea cerului, Episodul 1

*(Liber ca pasărea cerului, Episodul 1. Soția și copii lui Ducu ajung la Stela)

Noroc mare ca fericirea Stelei sunt banii, căci altfel ar fi o femeie singură, fără bărbat și fără prieteni, stingheră într-o vilă uriașă din centrul Capitalei, iar în episodul 1 Liber ca pasărea cerului, soția, Dora, și copiii lui Ducu se mută în casa ei, după ce Dora decide să-l părăsească.

Episodul 1. Rămas pe străzi, Ducu (Marius Florea Vizante) îi cere ajutorul lui Orlando (Ștefan Bănică)

Dat afară din casă pentru că nu și-a plătit ratele la bancă și părăsit de soție, Ducu Popescu ajunge în locuința lui Orlando, căruia îi mărturisește că e falit. "Carstorul" e pe punctul să clacheze în fața problemelor din care nu vede nicio ieșire. E fără casă, fără mașină, fără nevastă și copii, dar cu un prieten de nădejde, proaspăt regăsit după 20 de ani.

În casa lui Orlando e "veselie". La el își duc traiul și două domnișoare, "una cu sânii mișto, cealată cu fund bombat", experte în masaj erotic. Pe numele lor, Mia și Tatiana, ele sunt "angajatele" lui Orlando la salonul de "sensual touch"

Trist și abătut, Ducu pare să-și mai descrețească puțin fruntea atunci când Orlando îi promite că o să-l ajute: "Ție îți trebuie un plan!"

Episodul 1. Operațiunea Aghiazma. Orlando și Ducu fac rost de primii bani, deghizați în preoți falși

"Ai nevoie de bani sau nu?", este întrebarea care îl face pe Ducu (Marius Florea Vizante) să cedeze. Cei doi pun la cale un plan care să-i ajute să-și umple buzunarele. Orlando, așa de-o cheltuială mică, iar Ducu pentru casă, să-și platească ratele la bancă, să-și recupereze mașina, nevasta și copiii. Miză mare!

Ce s-a întâmplat în serialul Liber ca pasărea cerului, Episodul 1

*(Liber ca pasărea cerului, Episodul 1, Ducu și Orlando deghizați în popi)

Așa se face că Orlando Popârlan și Ducu Popescu se deghizează în preoți falși și merg la întâlnirea câtorva bătrâne cu frică de Dumnezeu. Popa Orlando, vechi cunoscut al doamnelor, nu merge la ele cu mâna goală, ci cu 25 de litri de aghiazmă. 25 de litri, ori 250 de lei litrul. Bani buni!

Liber ca pasărea cerului, savuroasa comedie de situații care spune povestea a doi prieteni din copilărie, Orlando Popârlan (Ștefan Bănică) și Ducu Popescu (Marius Florea Vizante), care s-au reîntâlnit acum, la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză, continuă duminica viitoare, la Antena 1, cu Episodul 2.

Operațiunea Aghiazma. Orlando și Ducu, deghizați în preoți falși, păcălesc bătrâne cu frică de Dumnezeu: "Au rațion... Serialul de comedie Liber ca pasărea cerului, cu Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, lider de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x