Antena Căutare

90-60-132! Ea este Natascha, tânăra de o frumusețe răpitoare care are coapsele mai mari decât talia! E fotomodel, balerină și culturistă, iar bărbații sunt topiți după ea!

La 20 de ani, Natascha Encinosa are bărbații la picioare. Și ce picioare, având în vedere că a devenit celebră datorită coapselor ei proeminente și tonifiate la sala de fitness.

La 20 de ani, Natascha Encinosa are bărbații la picioare. Și ce picioare, având în vedere că a devenit celebră datorită coapselor ei proeminente și tonifiate la sala de fitness.

O genetică excelentă, complementată de sute de ore de culturism și balet: acestea sunt „ingredientele-minune” ale frumuseții și unicității acestei tinere frumoase. Un singur picior măsoară 66 de centimetri în punctul cel mai gros, aproape mai mult decât talia ei de fotomodel.


"Cei mai mulţi admirator îmi cer să le strâng capul între coapse", le-a mărturisit Natascha jurnaliştilor de la Daily Mail. Bruneta a petrecut două ore zilnic în ultimii patru ani pentru a ajunge la coapsele masive. Nati a ajuns celebră după ce fanii au observat o asemănare între ea şi un personaj din jocurile video ale anilor 90: Chun-Li, un personaj din jocul Street Fighter.

ADMIRAȚI-O într-o GALERIE FOTO incendiară!

Înnebunea bărbații odată și era în prima linie a fotomodelelor! Linda Evangelista, la 51 de ani, desfigurată de operații... Cu ea, cea mai sexy prezentatoare din lume, mereu e primăvară și soare! Domnilor, deslușiți HARTA trupului ei perfect?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x