Live acumAnimatie: Zootropolis
Prime Time 20:00Observator Sport

Cele mai bizare metode de înfrumusețare! Mască anti îmbătrânire pe bază de excremente de crocodil, dar și cură de slăbire cu tenie! VIDEO

De-a lungul timpului, femeile au recurs la diverse metode pentru înfrumusețare, unele chiar bizare. La Observator au fost prezentate metodele de înfrumusețare ale femeilor, de-a lungul timpului.

La Observator ne-au fost dezvăluite niște tehnici de înfrumusețare, la are au recurs femeile în trecut, unele dintre ele erau extrem de bizare.

Astfel că, nu multă lume știe că prin 1920 femeile se epilau cu arsenic sau cu ajutorul razelor x.

În Roma și Grecia Antică, doamnele foloseau mască de față din excremente de crocodil, ele se și îmbăiau cu ele deoarece se presupunea că ar avea ceva efecte anti îmbătrânire.

Prin anii 1900, femeile foloseau pentru a slăbii, tenia. Ele înghițeau niște pastile cu larve de tenie. iar, aceasta se dezvolta în corpul lor. Slăbeau astfel, datorită acelei tenii.

Gheișele se demachiau cu excremente de păsări, iar prin1800-1900 femeile își vopseu dinții în negru, însă doar femeile măritate, în semn de respect față de bărbat.

Urmăriți întregul VIDEO, prezentat în cadrul Observatorului, despre practicile bizare de înfrumusețare, lacare recurgeau femeile de-a lungul timpului.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro