Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Galerie FOTO! Covorul roșu de la Cannes, podium pentru zone intime dezgolite! Kate Moss și-a afișat sânii, Bella Hadid a arătat TOT!

Festivalul de film de la Cannes, ajuns la cea de-a 70-a ediție, și-a deschis porțile miercuri seară sub un dispozitiv înalt de securitate pentru acest an jubiliar care beneficiază de prezența a nenumărate în vedete precum Nicole Kidman, Clint Eastwood, Isabelle Huppert sau David Lynch.

Festivalul de film de la Cannes, ajuns la cea de-a 70-a ediție, și-a deschis porțile miercuri seară sub un dispozitiv înalt de securitate pentru acest an jubiliar.

Încă de la primele ore, Cannes-ul s-a umplut de prezența a nenumărate vedete precum Nicole Kidman, Clint Eastwood, Isabelle Huppert sau David Lynch.

Evenimentul o are drept maestră de ceremonii pe actrița italiană Monica Bellucci, care a fost înconjurată de celebrități care mai de care mai strălucitoare pe covorul roșu.

Printre apariții n-au putut fi trecute cu vederea Kate Moss și al său decolteu adânc, acoperit când și când de sacoul negru, supradimensionat. Tot în această categorie intra și Bella Hadid, modelul care a ales o ținută extrem de decupată. Atât de decupată, încât oriunde te-ai fi uitat, fie în partea de sus a corpului, fie în cea de jos, aveai ce vedea.

Recomandari