Căutare Live

Cum îți alegi un aspirator performant?

Aspiratorul este aparatul electrocasnic care ar trebui să se regăsească în orice locuință. Totuși, nu întotdeauna alegerea unui aspirator este o treabă facilă, cu atât mai mult cu cât oferta este extrem de variată. Totuși, ce pași să urmezi dacă vrei să-ți cumperi un aspirator?

Ce trebuie să facă un aspirator? "Să aspire bine!", ar răspunde la această întrebare orice gospodină. Și, evident, ar avea dreptate. Căci un aspirator ar trebui să fie ușor de utilizat și să se descurce de minune indiferent de suprafața (parchet, covor, gresie) pe care aspiră.

Pe piață sunt două tipuri de aspiratoare: cu sau și fără sac. Aspiratorul cu sac folosește în mod clasic un compartiment textil, care trebuie golit după câteva folosiri. Aspiratorul fără sac are o cuvă care preia rolul sacului.

În cazul aspiratoarelor, puterea de aspirare este extrem de importantă. Cu cât va avea o putere de aspirare mai mare, cu atât va fi mai eficient. Astfel, puterea de aspirare a unui aspirator variază între 300 și 750 W, având o putere a motorului ce poate ajunge chiar și la 2500 W.

Totodată, foarte importantă este capacitatea aspiratorului. Este important ca acesta să aibă o capacitate mare de stocare a mizeriei, cu atât mai mult cu cât casa unde este folosit este mare.

Unele dintre gospodine caută aspiratoare silențioase, astfel că și zgomotul este și el un criteru de luat în calcul.

Cauți un aspirator cu discount? Pe redustore.ro ai o mulțime de modele!

Plante care aduc norocul în casă. De ce se spune că n-ar trebui să lipsească din niciun cămin... Cât de frecvent ar trebui, de fapt, să spălăm așternuturile din dormitor...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri