Antena Căutare

Eforturi minime pentru facturi mai mici! Vezi ce trebuie să faci!

Orice proprietar își dorește să economisească bani la plata lunară a facturilor. Iată câteva gesturi mici care te pot ajuta să ai facturi mai mici:

Orice proprietar își dorește să economisească bani la plata lunară a facturilor. Iată câteva gesturi mici care te pot ajuta să ai facturi mai mici:

Energia solară și acoperișurile verzi sunt prima opțiune pentru a avea facturi mai mici în fiecare lună. Pentru încălzirea locuinței, cea mai bună soluție ar fi încălzire solară. Dacă proprietarii nu sunt pregătiți încă să facă acest pas, se poate apela la panourile radiante. Acestea funcționează prin încălzirea corpurilor aflate în calea radiațiilor, și nu prin încălzirea aerului.

Performanța acestor panouri este recunoscută de experți, motiv pentru care ele pot fi achiziționate și prin programul Casa Verde.

Un alt mare consumator este reprezentat de becurile incandescente. Ele ar trebui înlocuite cu cele economice, de tip CFL sau LED. Prețul de achiziție este mai mare, dar consumul scade cu până la 80%, în timp ce perioada de viață este chiar mai mare decât în cazul becurilor folosite în mod tradițional.

Dacă vrei să îți cumperi o locuință intră pe HomeZZ.ro, aici găsești peste 135.000 de anunțuri cu proprietăți imobiliare scoase la vânzare.

Români sunt stresați la locul de muncă! Ce spun specialiștii?... Ce oferă nou programul Casa Verde pe piața imobiliară din România?...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x