Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

7 motive pentru care nu se culca cu tine

Exista unele momente cand iubita ta nu vrea sa faca sex. Ai crede ca tu esti vinovatul si ca nu o mai satisfaci! Vestea buna este ca femeile au motivele lor, fara legatura cu performantele tale!

1. Este la menstruatie

Poate iubita ta este rusinata si nu vrea sa iti spuna ca este la menstruatie. Daca se plange de dureri de cap, de crampe, se duce prea des la toaleta si e putin irascibila, sigur acesta este motivul.

2. Nu s-a epilat!

Femeile nu se asteapta sa faca sex in fiecare seara si pot omite sa se epileze uneori. De aceea, va fi stanjenita sa te lase sa ii vezi podoaba din zona pubiana sau picioarele imblanite.

3. Ii e teama sa nu o consideri usuratica

Unele femei sunt mai putin aventuroase de teama de a nu fi considerate usuratice. Partenera s-ar putea abtine sa sara pe tine in fiecare seara din aceasta cauza. O discutie deschisa v-ar face bine!

4. Esti ezitant

Daca eziti atunci cand esti la o intalnire cu partenera, aceasta va observa ca esti nesigur si o vei plictisi. Fii sigur in actiunile tale, dar ai grija si de ceea ce isi doreste si ea.

5. Ii e teama ca o vei parasi

Femeile stiu ca unii barbati vor doar o aventura de o noapte, de aceea nu prea se avanta sa se culce cu un tip din prima seara. Asa ca, trebuie sa ai putina rabdare si sa o faci sa aiba incredere in tine. Asigur-o ca ai intentii serioase!

6. Te place cu adevarat

Daca partenera ta te place cu adevarat, va dori sa aiba o relatie serioasa cu tine si sa ia lucrurile mai usor. Acesta este un alt motiv pentru care trebuie sa fii rabdator cu ea.

7. Foloseste sexul ca arma

Uneori femeile vor sa detina puterea in cuplu, de aceea vor folosi sexul ca arma. Daca observi ca partenera te tachineaza des, trebuie sa ai o discutie serioasa cu ea!

Foto: medichatmd.com

Recomandari