Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Atentie barbati! Pastilele pentru potenta pot avea efect invers!

Administrarea pastilelor pentru disfunctii erectile doar de dragul amuzamentului poate dauna vietii sexuale a barbatilor, potrivit unui nou studiu citat de livescience.com.

Aproape 6% dintre studentii activi sexuali care au luat parte la studiu au marturisit ca au luat astfel de pastille fara prescriptie medicala. Insa, in ciuda acestei "imbunatatiri artificiale", analizele arata ca pe masura ce cantitatea de medicamente pentru disfunctii erectile creste, performantele sexuale ale baietilor scad.

"Folosirea pastilelor pentru potenta ca forma de amuzament poate influenta negativ increderea de sine a unui barbat", este de parere Christopher Harte, autorul studiului publicat in Jurnalul de Medicina Sexuala.

Persoanele de sex masculin care au abuzat de aceste medicamente au aratat aceeasi capacitate fizica de a performa in pat ca si non-utilizatorii, insa Harte a descoperit ca acestia erau mai putin siguri pe abilitatile lor de a obtine si mentine o erectie.

Mai mult, barbatii care au folosit aceste pastile doar pentru distractie au fost mai putin satisfacuti de viata lor sexuala per ansamblu, chiar daca in timpul partidei de sex au reusit sa ajunga la orgasm.

Sursa / Foto: livescience.com

Recomandari