Antena Căutare

Calendar ortodox 25 iunie. Rugăciunea care te ajută să iei BACUL

Pe 25 iunie, elevii care au finalizat clasa a XII-a se confruntă cu cel mai important examen: Bacalaureatul sau ”examenul maturității”. Pentru că, în afară de cunoștințele teoretice ale acestora, nu strică și un ajutor spiritual, vă propunem cele mai importante rugăciuni tematice. 

Pe 25 iunie, elevii care au finalizat clasa a XII-a se confruntă cu cel mai important examen: Bacalaureatul sau ”examenul maturității”. Pentru că, în afară de cunoștințele teoretice ale acestora, nu strică și un ajutor spiritual, vă propunem cele mai importante rugăciuni tematice.

Calendar ortodox 25 iunie. Rugăciunea pentru BAC a mamei pentru copilul ei

”Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu cel viu, ajută-l pe copilul acesta (numele) să treacă cu bine această încercare ce îi stă înainte, scrie libertatea.ro. Cel ce ne-ai cerut să fim înțelepți ca șerpii și blânzi ca porumbeii, luminează-l pe robul tău (numele) să învețe ceea ce trebuie ca să fie bine pregătit la examenul care îl așteaptă. Tu știi ce e bine și ce e rău.

În mâinile Tale sunt viețile noastre. Noi, crezând că este de folos acestui copil să iasă încununat din această încercare, Te rugăm să arăți și de această dată puterea ajutorului Tău. Dar să nu fie dupa voia noastră, Doamne, ci după voia Ta cea sfântă, că Tu îl iubești mai mult decât noi și știi ce-i este cu adevărat de folos.

Doamne, ajută-l pe robul Tău (numele) să nu caute gloria lumească, ce este degrab trecătoare, ci să caute viețuirea curată și sfântă, ca să dobândească Împărăția cerurilor. Viețile oamenilor sunt pline de încercări. Ce folos vom avea dacă vom câștiga bunătățile vremelnice, de nu le vom dobândi și pe cele veșnice? Ce folos vom avea de ne va lăuda lumea aceasta, dacă faptele noastre nu sunt bineplăcute Ție? Ajută-ne, Dumnezeule, ca numai la Tine să căutăm împlinirea noastră și să preaslăvim în vecii vecilor Numele Tău cel Sfânt. Amin.”

Calendar ortodox 25 iunie. Rugăciunea către Sfântul Antonie, grabnic ajutătoare la examene

Prea Sfinte Antoane, tu ai cutat cu mare sârguință adevărul și ai știut să unești credinșa cu știința, dobândind înețelepciunea prin muncă și rugăciune. Îndemnat de exemplu tău, vreau și eu să progresez în viața creștină și în știință. Mă adresez ție, mai ales cu ocazia examenului pe care trebuie să-l dau, m-am pregtit conștiincios, nu lăsa ca neștiinșa să lipsească munca mea de roadele cuvenite, luminează-mi mintea, întărește-mi meomoria și dă-mi priceperea necesară să răspund corect și cunviincios spre edificarea examenelor mele. Acesta va fi un pas înainte pe drumul vieții mele și o răsplată binemeritată pentru truda și grija părinților mei,

Prea Sfinte Antoane, ajută-mă ca să adâncesc cunoștințele mele, ca ele să nu se oprească la surprafață, ci să ajungă la izvorul înțelepciunii și al științei care este Dumnezeu.

Așa, Doamne, ascultă rugăciunea noastră, ce o adresăm Ție și miluiește-ne pe noi păcătoșii, robii Tăi și îndrumă-ne spre bine. Fii binecuvântat în vecii vecilor. Amin.

Care dintre cupluri este cel mai fericit? – Alegerea ta îți va dezvălui secretul relației tale!... E mai rău decât ți-ai închipui! Ce se întâmplă cu femeile care au mai mult de doi copii...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x