Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Ce isi doresc de fapt barbatii

Valentine's Day a trecut, insa mai avem sarbatoarea Dragobetelor care bate la usa. Asa ca ne-am interesat si am aflat care sunt atingerile preferate ale barbatilor, pentru a le putea oferi iubitilor vostri un cadou de neuitat.

1. Incepe cu o mangaiere, o imbratisare si un sarut!

Daca iti lipesti buzele de corpul iubitului tau, o sa ii starnesti acestuia dorinta de a vedea ce poti face pe mai departe. 57% dintre barbati si 48% dintre femei spun ca forma lor favorita de preludiu este sarutul. 40% dintre barbati si 62% dintre femei considera ca gatul este locul cheie prntru stimularea sexuala.

2. Implica-te, fa sex cu pasiune!

Un studiu a descoperit ca toti barbatii sunt de acord cu faptul ca sexul este EXCEPTIONAL atunci cand femeile se implica 100%. Mai mult de jumatate dintre reprezentantele sexului feminin au spus acelasi lucru. Desigur, acest lucru poate avea diferite semnificatii, in functie de persoana: pentru cineva inseamna o pozitie noua, pentru altcineva role-playing, limbaj murdar sau hard sex.

3. Sexul este perfect atunci cand sunteti stresati!

Sexul nu este tot timpul rezultatul nevoii de a te apropia de partener. Drept dovada, mai avem o varianta: partidele de sex sunt extrem de bune pentru a te detensiona, a-ti trece durerea de cap si a te relaxa. 45% dintre femei fac sex atunci cand sunt triste sau stresate. Interesant este ca numai 5% dintre acestea au spus ca pot deveni intime cu o persoana in timp ce se "conecteaza" sexual. Insa, spre deosebire de femei, 85% dintre barbati cauta sa isi aline durerile si sa se destreseze prin intermediul sexului.

Sursa: Yourtango

Recomandari