Antena Căutare

Clatite cu pui la cuptor

Majoritatea oamenilor vad in clatite un preparat dulce, un desert clasic, insa minunatele creatii din lapte si din faina pot fi umplute si cu produse sarate.

De aceea, daca ai facut mai multe clatite carora le-ai pus un gand dulce, tine cateva deoparte pe care sa le umpli cu un amestec non-dulce. Iata doar o scurta idee, in rest imaginatia fiecaruia trebuie sa-si intre in rol.

Ingrediente (4 portii):

- opt clatite proaspat facute in casa;

- 100 grame piept de pui;

- 100 grame ciuperci (proaspete sau la cutie);

- 100 grame de branza telemea sau feta;

- ceapa verde, cimbru, marar, sare, piper.

Preparare:

Intr-o tigaie, cu doar putin ulei, se caleste un pic pieptul de pui taiat bucatele, pana devine alb, impreuna cu ceapa verde si cu ciupercile.

Apoi, separat, se amesteca puiul cu branza cubulete si cu mararul, cimbrul, sarea si piperul. Cu acest produs final se umplu cele 8 clatite, care se baga apoi la cuptor, la 150/170 de grade (foc mediu) pentru 15 minute.

Se pot servi cu iaurt rece. Pofta buna!

Sporturi de vara pentru o viata activa... Il-Makiage iti aduce frumusetea la tine acasa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x