Antena Căutare

Cum sa nu mai arzi carnea la gratar

Este greu sa controlezi focul atunci cand faci un gratar afara. De aceea, de multe ori carnea se arde, insa nu se coace bine si in interior. Afla cum sa nu mai arzi carnatii si coastele la gratar!

Atat carnatii cat si coastele lasa grasime care arde, si astfel se arde si carnea. Daca ii fierbi inainte sa-i pui pe gratar, vei scapa de excesul de grasime si se vor face mai repede, astfel vor scadea sansele sa se arda sau sa se usuce.

Carnatii se fierb intr-o cratita mare cu apa timp de 10 minute, apoi se scurg bine de apa si se lasa pe gratar 5-8 minute pana cand devin aurii.

Coastele de porc se fierb intr-o cratita adanca cu apa suficienta incat sa le acopere si se condimenteaza la alegere. Se fierb o ora sau pana cand devin foarte fragede. Se scurg bine de apa, apoi se lasa pe gratar cate 8 minute pe fiecare parte, ungandu-le din cand in cand cu marinada.

Citeste si Good Food!

Trei idei rapide pentru un desert delicios... Sgroppino - clasicul desert venetian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x