Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Dilema: Inseamna unele gesturi ale tale tradare fata de jumatatea ta?

Pentru multi barbati a-si insela partenera cu alta femeie inseamna strict contactul sexual. Pentru multe femei insa inselatul reprezinta o notiune mult mai larga.

Daca esti curios, ca barbat, ce insemnatate au pentru femeia de langa tine diferitele actiuni sau evenimente la care iei parte si care implica prezenta unei alte femei, e bine sa afli cum gandeste o femeie.

De aceea, iata o lista cu aceste actiuni si modul in care sunt percepute de catre femeia din viata ta:

Te duci la striptease

Ce crede jumatatea ta: NU inseli. Fiindca si femeile sunt atrase de stripteasul masculin dar si fiindca stiu ca atunci cand mergi la striptease o faci cu amicii si o faci pentru distractie.

Ascunzi prieteniile bune cu alte femei

Ce crede jumatatea ta: DA, inseli. Fie ca e vorba de colege de la munca sau de femei alaturi de care lucrezi in diferite proiecte, daca te intelegi bine cu acestea si refuzi acasa sa povestesti de ele jumatatii tale, atunci se considera ca ascunzi ceva care are potential de a se transforma in aventura de ordin sexual.

Nu spui pe Facebook ca esti "luat"

Ce crede jumatate ta: NU inseli. Profilul tau de Facebook e bine sa fie un spatiu cat mai intim, si nu unul in care sa-ti expui toate preferintele si toate actiunile din viata ta. E firesc sa dai cat mai putine date personale. Cel mult, jumatatea ta te poate tachina, dar sub nici o forma nu va lua acest lucru ca pe o inselare.

Dansezi lasciv cu alta femeie

Ce crede jumatatea ta: NU inseli. E doar un dans, la urma urmei, plus ca sunteti imbracati. In mod normal, nici o femeie nu va considera ca o inseli daca dansezi mai lasciv cu alta femeie. Poate fi doar geloasa, asta da.

Flirtezi pe net

Ce crede jumatatea ta: DA, inseli. Fiindca flirtatul pe net, care uneori atinge si tente sexuale, cade rau jumatatii tale. Nu se va simti bine stiind ca a existat o anumite tensiune sexuala intre tine si o ate femeie, chiar daca totul a fost online.

Te vezi in secret cu fosta prietena

Ce crede jumatatea ta: DA, inseli. Iesi doar la un suc cu fosta prietena, nu e vorba de nimic sexual, insa fiindca ascunzi acest lucru te simti vinovat. Si traiesti apoi zi de zi cu actuala prietena si te prefaci ca totul e frumos.

Te simti atras de alte femei

Ce crede jumatatea ta: NU inseli. Si ea se simte atrasa de alti barbati si daca aveti o relatie reala si sincera, nu va ascundeti aceste lucruri.

Recomandari