Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

FOTO! Cea mai frumoasa casa in stil victorian, pe care nimeni nu o cumpara

O casa magnifica, in stil victorian, cu cinci dormitoare, a ramas in paragina de cand proprietarii au scos-o la vanzare. Nimeni nu a fost interesat de imobil, din cauza unei crime sangeroase care a avut loc intr-unul din dormitoarele casei.

In urma cu sapte ani, o crima sangeroasa a avut loc in casa in stil victorian: un barbat si-a injunghiat mortal sotia, care dormea in camera conjungala.

Avocatul Christopher Lumsden si-a injunghiat sotia de 30 de ori, dupa ce aceasta l-a anuntat ca il va parasi pentru un prieten de famile. I-a sfasiat fata si gatul atat de macabru, incat patologii nu au putut spune cu precizie numarul exact al injunghierilor.

2011/12/23/467199-article-0-0f40afe700.jpg
Proprietatea, aflata in Oakleigh, Cheshire, Marea Britanie, a fost construita in 1880, in locul unei scoli catolice.

Nu a facut decat 2 ani si jumatate de inchisoare, deoarece medicii l-au diagnosticat cu o boala mintala. Dupa aceasta scena, casa a fost scoala la vanzare, insa nimeni nu a vrut sa o cumpere.

Momentan, proprietatea si-a gasit un cumparator, care nu a dat pe ea decat 1,4 milioane de lire sterline, deoarece era in paragina. Actualii proprietari planuiesc sa restaureze cladirea si sa ii readuca gloria de alta data.

Recomandari