Live acumSerial: Adela (r)
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Justin Bieber: "Sunt un romantic si imi place sa fiu indragostit"

Recent, Justin Bieber a vorbit deschis despre opinia lui cu privire la sex, droguri si religie. De asemenea, starul pop, care se apropie cu pasi repezi de cea de a 18a aniversare a sa, a discutat si despre presiunea tot mai mare pe care o resimti atunci cand te afli in lumina reflectoarelor.

"Oamenii trebuie sa stie ca nu mai sunt un copil", a marturisit artistul, adaugand insa ca nu este nici extrem de matur. "Inca invat", a mai spus Justin.

"Nu voi incerca sa ma fiu ceea ce lumea vrea sa fiu. Nu voi merge la petreceri si sa ma imbat, sa apar in fotografii cu alcool. Vreau sa fac toate aceste lucruri in propriul meu ritm", a completat cantaretul canadian.

Chiar daca Justin Bieber abia face tranzitia de la un baiat la un barbat, nu va asteptati sa isi schimbe peste noapte imaginea impecabila pe care si-a creat-o.

"Nu vreau sa incep sa cant despre droguri, sex si injuraturi. Sunt un romantic, imi place sa fiu indragostit si voi intelege mai multe despre ce inseamna sa faci dragoste cand voi mai creste. Vreau sa fiu cineva pe care toata lumea sa il respecte", a mai spus Justin Bieber.

Desi si-a facut recent un tatuaj cu chipul lui Iisus, pe gamba stanga, starul pop a insistat asupra faptului ca nu este extrem de credincios. "Nu ma consider religios. Nu am mai fost la Biserica de o lunga perioada de timp", a incheiat el.


Recomandari