Căutare Live

Mutilarea cu sare si gheata, un "joc" periculos in randul adolescentilor

Un filmulet pe Youtube a generat o noua "moda" in randul adolescentilor din intreaga lume: mutilarea cu gheata si sare, o metoda de "rezistenta la durere". "Jocul" a facut mai multe victime, printre care si un tanar de 12 ani, care a ajuns de urgenta la spital cu arsuri de gradul II.

Un baiat de 12 ani, din Pittsburg, SUA, s-a ales cu arsuri grave pe spate, dupa ce a incercat, impreuna cu fratii sai si alti prieteni, o metoda de "rezistenta la durere", pe care au vazut-o intr-un videoclip pe Youtube, potrivit Huffington Post.

Baiatul si-a pus pe spate sare cu gheata, in forma de cruce, si a stat asa cateva minute, dupa indicatiile din videoclip. Actul de teribilism l-a adus pe tanar direct la spital, unde medicii au constatat ca avea arsuri de gradul II.

"Dorim ca adolescentii din toata lumea sa stie cat de periculos este acest joc. Clipurile pe care ei le vad pe Youtube sau alte retele de socializare de acest gen nu arata si consecintele unui astfel de act. Ne bucuram enorm ca fiul nostru este bine si speram ca ceilalti copii sa invete ceva din aceasta poveste", a declarat tatal baiatului, citata de Huffington Post.

Potrivit medicilor, baiatul are nevoie de cateva luni de zile pentru a se recupera si s-ar putea sa ramana marcat intreaga viata cu o cicatrice in forma de cruce.

Foto: chriskresser.com

Vrei sa fii fericit? Atunci priveste viata... cu pesimism!... Studiu: Peste 5 milioane de copii s-au nascut, la nivel mondial, prin fertilizare in vitro...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri