Antena Căutare

Muzica te ajuta sa fii mai productiv la serviciu

Zgomotul de fundal produs de o discutie intre doua persoane sau muzica ar trebui sa fie nelipsite intr-un mediu de lucru care sa te ajute sa-ti imbunatatesti performantele profesionale.

Linistea completa este buna atunci cand vrei sa citesti, dar zgomotele de intensitate medie sunt cele care stimuleaza creativitatea la serviciu.

Cercetatorii de la Universitatea Illinois au descoperit ca sunetele de fundal trebuie sa aiba o intensitate de 70 de decibeli pentru a avea efecte pozitive asupra creativitatii, informeaza Daily Mail. Daca sunetele sunt mai reduse, mintea este stimulata putin sau chiar deloc. Atunci cand zgomotul este prea puternic, atentia este distrasa prea mult pentru a putea fi eficient la lucru.

Sunetele moderate te ajuta sa rezolvi mai usor problemele pentru ca stimuleaza creativitatea si, in unele contexte, duc si la adoptarea timpurie a unor produse inovatoare.

Foto: hepta.ro

Cele mai banale sunete sunt o tortura pentru o studenta din SUA... Imperfectiunile nasului pot fi corectate si nechirurgical...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x