Live acum
Prime Time 20:30Adela

O femeie a aflat ca fiul ei are 150 de frati

Tinand cont de problemele de infertilitate cu care se confrunta tot mai multe cupluri, a apela la un donator de sperma nu este ceva neobisnuit pentru cei care isi doresc copii.

Cynthia Daily insa a avut surpriza sa descopere ca barbatul care a ajut-o sa devina mama, mai are peste o suta de copii. Acesta a reusit sa descopere un registru unde se gaseau datele celorlalti copii care l-au avut pe barbat ca donator si a creat un grup online pentru a da de ei. De-a lungul timpului ea a vazut cum numarul de frati pe care ii are fiul ei creste simtitor.

In ziua de astazi se stie de 150 de copii conceputi cu sperma aceluiasi barbat, dar numarul este in crestere. Cyntia a stabilit chiar si intalniri cu familiile care au copii de la acelasi donator si s-a declarat uimita de cat de similari sunt intre ei.
Pe masura ce tot mai multe femei apeleaza la inseminarea artificiala pentru a avea copii, cu atat apar mai multe grupuri de identificare a copiilor ce apartin aceluiasi tata.

Desi grupul lui Daily este poate cel mai numerous de care se stie, exista si altele care au in jur de 50 sau 12 copii si unde donatorul este recunoscut printr-un numar special de identificare pe care l-a primit in momentul in care a donat sperma.

Foto: oregonlive.com

Recomandari